Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 dres-mod :P, przez tego pitbulla blah. Wogóle straszną tandetą wieje, nic nowego, nic ciekawego :D. Może tak myślę dlatego że należe do małej części forum która uważa że taka choinka z kompa jest fuj ;P. Dla mnie buda to jak ktoś fajnie to nazwał "karton na kompa" :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 mowie przeciez, ze odpowiada wszystkim standardom :wink: a pitt bull to rzeczywiscie widzialem na 'wdziankach' kilku extremalnych dresiarzy :twisted: [bez urazy dla normalnej czesci uzytkownikow ciuchow z takim napisem :P] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 heh i od razu uprzedzenia bo mam taki napis na budzie :D jak macie kompleksy to wasz problem ;) poza tym nie mamy tutaj gadac o subkulturach btw ciekawe jakbyscie spiewali jakbym mial na budzie znak sepultury :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 a ze niby to nie byla zwykla obudowa jak ja kupowalem? przepraszam ze tak to wyszlo , ale nie mowilem o twoim modzie...tak ogolnie powiedzialem ze kupione mody to nic ciekawego..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 btw ciekawe jakbyscie spiewali jakbym mial na budzie znak sepultury :lol: powiedzialbym, ze i tak wole satyricona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Maziboss, mój luby - jeśli ciebie wkur...eee denerwują moje posty, to jest twój problem, a nie mój, n'est pas? Powiedziałbym ci, co i gdzie możesz sobie zaaplikować, ale nie czas i miejsce po temu. Ajdaho - cytatem się posłużę: "przepraszam że na ciebie nakrzyczałem, przepraszam za te grzyby", naprawdę bardzo ładne masz pudełko na komputer. Poniechajmy się, kupimy sobie po lizaku i wszystko będzie cacy. Dżizes Krajst, przyszli mężczyźni też mają PMS? :> I kolejny dowod jakim jestes imbecylem sorry ale musialem to napisac Stary ile Ty masz lat 14-16 :?: (nie urazajac tych co tyle wlasnie maja) Twoje posty nic nie wnosza jedynie zasmiecaja to super forum a takich jak Ty powinno sie eleminowac :!: A jezeli cos Ci sie nie podoba (w tym przypadku ten mod) to napisz to po ludzku, a nie jakies debilne teksty piszesz :!: mazibossie ja mam 14 lat, jak coś ci sie nie podoba, to złóż skarge.... ale ja w przeciwieństwie do jonasa potrafie sie wypowiedziec po POLSKU, iinteligentnie... poza tym nie ważne ile człowiek ma lat, liczy się kultura bycia i kulturwa wypowiedzi, owszem napisałeś ze nie chcesz nas obrażać ale dlaczego nasunął ci sie akurat taki przedział wiekowy, a może on ma 10 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Może i nic oryginalnego, ale mi sie podoba. Napisy bym pozmieniał, ale to już inna sprawa. Twój mod mi się podoba taki jaki jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...