Skocz do zawartości
RadeX

Pit Bull mod

Rekomendowane odpowiedzi

dres-mod :P, przez tego pitbulla blah. Wogóle straszną tandetą wieje, nic nowego, nic ciekawego :D. Może tak myślę dlatego że należe do małej części forum która uważa że taka choinka z kompa jest fuj ;P. Dla mnie buda to jak ktoś fajnie to nazwał "karton na kompa" :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maziboss, mój luby - jeśli ciebie wkur...eee denerwują moje posty, to jest twój problem, a nie mój, n'est pas? Powiedziałbym ci, co i gdzie możesz sobie zaaplikować, ale nie czas i miejsce po temu.

Ajdaho - cytatem się posłużę: "przepraszam że na ciebie nakrzyczałem, przepraszam za te grzyby", naprawdę bardzo ładne masz pudełko na komputer. Poniechajmy się, kupimy sobie po lizaku i wszystko będzie cacy.

Dżizes Krajst, przyszli mężczyźni też mają PMS? :>

I kolejny dowod jakim jestes imbecylem sorry ale musialem to napisac Stary ile Ty masz lat 14-16 :?: (nie urazajac tych co tyle wlasnie maja) Twoje posty nic nie wnosza jedynie zasmiecaja to super forum a takich jak Ty powinno sie eleminowac :!: A jezeli cos Ci sie nie podoba (w tym przypadku ten mod) to napisz to po ludzku, a nie jakies debilne teksty piszesz :!:

mazibossie ja mam 14 lat, jak coś ci sie nie podoba, to złóż skarge.... ale ja w przeciwieństwie do jonasa potrafie sie wypowiedziec po POLSKU, iinteligentnie... poza tym nie ważne ile człowiek ma lat, liczy się kultura bycia i kulturwa wypowiedzi, owszem napisałeś ze nie chcesz nas obrażać ale dlaczego nasunął ci sie akurat taki przedział wiekowy, a może on ma 10 lat ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi