CePeK Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Chodzi Ci o te: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4f43...333335f32353650 :?: Rzem to jakieś 530zł oj drogo :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Tak, chodzi mi o te. Miedzy TwinMOSami a OCZ jest jakies 40 zl roznicy na kosci. Wiec wcale nie tak duzo. Moim zdaniem warto dolozyc, bo to swietne pamieci. Czasem trafiaja sie jakies lipne TwinMOSy, z OCZ masz gwarancje otrzymania swietnych pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Tyle, że TwinMOSu były PC400, a te są PC333 :?: Na ile ta różnica jest odczuwalna :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Poczytaj test na Tweak'u to sie sporo dowiesz o tych pamieciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Dobra to biore OCZ i tak jak na Bartka 2500 to starczy, a potem sie bede martwil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 AMD Athlon Barton 2500+ XP 450zł 2x GeIL 256Mb PC400 CL.2.5 530zł (wzbraniałem się od Kingston i wyszło na to) Abit NF7-S (v.2.0) 520zł WD Caviar 120GB JB 560zł DVD LG 16x cz 166zł CD-RW LG 52/24/52 BOX cz 201zł R9700 Hercules 3D 128MB 1050zł Modecom Black 180zł ATX Chieftec HPC-360-302-DF 245zł Volcano 9 99zł 17'' iiyama PL E431S-B Black 2599zł +60zł Razem: 6660zł Teraz kilka wyjaśnień pamięci wziąłem GeIL bo Kingston nie chciałem, a innych nie było :| DVD i CDRW wziąłem LG bo się przekonałem do tej firmy no i jeszcze są do kompletu czarne :) Dysk wziąłem z przedrostkiem JB nie wiem co on daje w stosunku do tańszej zwykłej wersji no ale… :) A co do monitora to jeszcze sprawdzę ten i 17'' iiyama AS4332UTD , bo tego drugiego nie przywieźli jeszcze, ale ten mnie się podoba no i jest do zestawu czarny… choć może srebrny lepszy :| :) PS.Jeszcze pytanie bo kazałem im wsadzić tak pamięci aby nie były przy sobie to znaczy taki „Dual Ram” czy jakoś tak :) A oni odpowiedzieli, że mogą tak zrobić, ale się nie opłaca bo to i tak nie działa przy n-force :?: Prawda :?: :D PSS.I na ile lat mniej więcej wystarcza mi ta konfiguracja bo Ojciec nie jest zachwycony ceną i nie bardzo się zbiera do następnego kupna, a jeszcze brachol w kolejce :| :roll: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Chodzi Ci, by wsadzili na dual-channel? Na n-Forcie dziala - robia Cie w konia. Zastanowilbym sie co do coolera. Sa lepsze (ale i drozsze - ale skoro wydajesz ponad 6 tys. na komp to chyba dolozyc 100zl do wypasionego chlodzenia to dasz rade). Zasilacz dobry, ale wez wersje 420W dual-fan - niewiele drozsza a zauwazalnie lepsza. Co do napedow optycznych - ja osobiscie nie bralbym LG - z tanszych cd-rw to Lite-ON, z drozszych Plextor. DVD - nie wiem, moze Asus? Plextor tez ostatnio wydal naped DVD. Wersje z czarnymi przodami powinny byc dostepne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 A collerek to tylko przejściowo na rok :) Potem wraca WC do budy ;) Ja się na LG nigdy nie skarżyłem, ale może jeszcze nad Lite-On`em się zastanowie... Zresztą już zamówione, co prawda zmiany moge jeszcze jutro wprowadzić, ale czy jest sens :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Rok to duuuuuuzo czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...