_TrOyKa_ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 wiec mam xp2100 podkrecony do 2.33 na asusie deluxie i 512 mb 333 ddr kiedy chce podkrecic do 2.4 to wyskakuje mi niebieski ekran ..za kazdym razem ..czy cos na to mozna zrobic....?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Pochwal się najpierw, jaki masz zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 zasilacz mam vantech 400watt 500watt max.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Sprawdź mimo wszystko, jakie masz napięcia pod obciążeniem na 2,33Ghz. 12V 5V 3,3V i napięcie procka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 nie wyrabia zasilka pamieci albo napiecie na procu - sprawdz te podstawy a potem mozna kombinowac co sie stalo i dlaczego nie chce isc wiecej... 2 wyjscie - to moze po prostu kres mozliwosci tego proca ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie no, jak dla mnie proc ma już serdecznie dość. Vcore w górę chłopie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 v core mam na 1.85 t onajwiecej ile moja plyta wyciaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 to wiecej nie pojedziesz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 tak mi sie zdaje ze pamiec mnie tzryma w dole ale nawet jak zrobie 12 i nizsze fsb to tak samo mam tak jak by 2400 to nie mozna ..lecz jak zrobie 2.36 to mi sie restart robi...wiec v-core musi byc wiekszy...right? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 podnies napiecie na pamiatkach - moze pomoze ... jezeli nie tzn ze procek chce wiecej czyli koniec OC ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Myslalem zeby zamienic plyte na ta abita co ma 2.3v core chyba najwyzsza... czy by mi sie oplacalo..wiem ten mod na deluxa jest z scalakami czy cos ale raczej nie bede tego robil bo tylko zwale sprawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...