dymy Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ..jak wyglada aktualnie timing pamieci SDR? wiem ze sa 8 i 7,5 ns ale czy sa szybsze? wiem tesh ze rozrozniamy pamieci 2 i 3 CL oraz ze sa kostki dwu (strasze) i jednostronne (nowsze) oraz jednostronne z mala iloscia klockow np. 4 (najnowsze - przez strarsze plyty widziane polowicznie) ale czy sa jakies inne wzgledy decydujace o ich wydajnosci ktorymi mozna sie kierowac podczas zakupu (oprucz marki ofkooz) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Chyba sam sobie już wytłómaczyłeś jakie wybrać najlepszę pamiątki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ja mam np. pamiątki 6ns OCZ PC-180 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Miałem kiedyś SDR Kingstona są spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja mam 6ns seitec chodza na cas2 na 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja też mam SEITEC 6ns i jestem zadowolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ja mam np. pamiątki 6ns OCZ PC-180 :) jaką częstotliwość udało ci się wyciągnąć na tych pamięciach :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...