stickers Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Witam! Jaką polecicie obudowe do 350zł wraz z wysyłką? Chodzi mi oto, żeby była cicha, stabilna i dysk który mam nie chodził w niej tak głośno... Mam teraz jakiegos codegena badziewnego i mi glosno chodzi w nim dysk... Poza tym blachy sie wyginaja jak nie wiem co... Ma ktoś jakieś propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 moze masz poprostu glosny dysk :D ? Nie powiedziales jaka to ma byc: desktop, miditower, bigtower ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Jesli chcesz miec pancerna bude, to rozsadnym min. bedzie Chieftec. Blacha 1mm i nic sie nie wygina. Sam przesiadlem sie z Codegena - roznicy nie da sie opisac slowami ;). Kumpel jak podniosl boczna scianke Chiefa to az sie zdziwil :D W 350pln powinienes sie spojnie zmiescic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickers Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 hm.. to ma byc raczej miditower lub bigtower a dysk mam na 100% cichy bo naczytałem sie juz o nim duzo... poza tym jak nie siedzi w obudowie to nieslychac go wogole.... p.s. podajcie linka do chiefteca za 350zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 www.chieftec.pl poszukaj sobie co ci pasi. ewentualnie mozesz kupic jakas fajna stabilna, nie wyginajaca sie ;) etc bude np big tower bez zasilki i dokupilbys jakiego dobrego psu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 bierz jakiegos midi tower chiefteka bez zasilacza powinienes sie zmiescic w 350 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickers Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a może jakies linki do sklepow internetowych ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 www.sirius.pl www.esc.pl www.komputronik.pl www.google.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 www.chieftec.pl << tam tez mozesz kupowac - musisz wyslac maila na jeden z adresow. W tym sklepie mozesz takze bez problemu brac bude bez zasilki (of korz po nizszej cenie). Szczerze polecam ten sklep - w tym tygodniu sam bralem od nich midi Chifa i jestem wyjatkowo happy :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycek11 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Czy któs wie moze gdzie w Poznaniu mozna kupic bude bez zasiłki ?? Nie chce kupowac budy za 3 stówy a nie chce tez przepłacać za jakis dodatkowego codszajsa a bez zasiłki zawsze mi oferuja jakies powyginane odpady :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickers Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Troche mały wybor jest na stronie www.chieftec.pl zobaczcie tę obudwoe http://www.sirius.pl/index.php?sid=1&mcid=22 tania, ale zanim dojdzie to troche to potrwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Niedawno przerabiałem ten sam problem - odsylam do topica http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49074 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...