Anon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Musze kupić jakiegoś starego kompa, najlepiej takiego, który by sie dał jakoś podkręcić . Może jakiś stary celek (była jakaś dobra seria chyba 300A, ale nie jestem pewien). Co Polecacie? Jaka płyta i jaki proc ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 I jeszcze jedno, posiadam obudowe i zasilacz w standardzie ATX. Fajnie gdyby działał z tym komp. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Nie chcesz czegos nowszego ? Ile masz pieniedzy na sprzet ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 No właśnie, cos nowszego. np. taki Celeron 1.2GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Cytat No właśnie, cos nowszego. np. taki Celeron 1.2GHz a co sprzedajesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Nie, potrzebyje coś TANIEGO bo chce zrobić experyment. Chce to włożyć do oleju, a jak by mi to padło żeby żal nie było :) . Więc co Polecacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Cytat Nie, potrzebyje coś TANIEGO bo chce zrobić experyment. Chce to włożyć do oleju, a jak by mi to padło żeby żal nie było :) . Więc co Polecacie ? Obadamy :) Tani i z porzadnymi mozliwosciami OC to wlasnie 300A. Poszukaj na allegro czy czegos nie maja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja bym brał tego Cela 300A albo np. Cela 400 i go na 100 puścić ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Puszcze go na 133 :twisted: :twisted: :twisted: . A co z ATX , bedzie taka płyta pod niego i zeby mozna mocne oc zrobić ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 he he. u mnie na półce jako zabytek leży celek 300A :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...