Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przeczytajcie sobie o płycie ABIT GB7 i o cenie chipsetu

http://www.pcworld.pl/news/news.asp?id=40129

Wyobraźcie sobie jaka droga będzie płyta z tym chipem ! :evil:

Teoretycznie przepustowość pamięci DDR (dual) pod kontrolą tego chipu ma wynosic aż 5,4GB ! RDRAMy leżą ! :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytajcie sobie o płycie ASUS GB7 i o cenie chipsetu  

http://www.pcworld.pl/news/news.asp?id=40129  

Wyobraźcie sobie jaka droga będzie płyta z tym chipem !   :evil:  

Teoretycznie przepustowość pamięci DDR (dual) pod kontrolą tego chipu ma wynosic aż 5,4GB ! RDRAMy leżą !   :twisted:  :twisted:  :twisted:

Asus GB7 ?????????

Chyba Abit

Apropos wydajności i ceny to poczekamy, zobaczymy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak zwykle co nowe to u Intela wchodzi z kosmiczną ceną. strasznie mnie to wku..... . miałem zamiar po duronie zmienić kompa na P4 ale cieszę się że zostałem przy AMD. jeżeli chodzi o sprzęt to Intel jest spox ale politykę cenową ma posraną :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Intel potrafi dbać o swoje interesy, to nie jego problem, że w Polsce ludziska nie zarabiają po 2000 dolców miesięcznie. Firmy i tak zapłacą, bo mogą wliczyć w koszta, wiele firm nie chce mieć zysków tylko dochody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak zwykle co nowe to u Intela wchodzi z kosmiczną ceną. strasznie mnie to wku..... . miałem zamiar po duronie zmienić kompa na P4 ale cieszę się że zostałem przy AMD. jeżeli chodzi o sprzęt to Intel jest spox ale politykę cenową ma posraną :?

Niestety to caly Intel , ja za swojego p3 600 MHz zaplacilem kiedys ponad 1000 zl a sprzedalem za 400, nie musze mowic jak mnie to wkurzylo :) .

Tez bym chetnie popracowal na P4 :) ale poczekam na nastepne proce AMD napewno nie bede takie drogie i ich parametry zapowiadaja sie niezle .

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nowe dzieła intela są zawsze strasznie drogie. Teraz najlepsze płyty pod P4 kosztują po 800zł, gdzie najlepsze do AMD są w granicach 600zł.

Tak samo jest z procesorami, zawsze nowy, mimo, że niewiele lepszy od poprzedniego modelu jest 2x droższy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...