Matilde Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Co o tym sądzicie? 1. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19125934 2. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18999518 Nie wydaje się WAM to podejrzane ??? Czyżby jakieś odpady??? :? Jestem z koszalina, moge podejsc do tego typa ... Do jednego wysłalem maila a to tego z Koszalina próbowałem zadzwonić ale jest poza zasięgiem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Jak dasz rade to sprawdz bo ceny hurtowe sz drozsze a 16 sztuk po takiej cenie ????? no i dwa komentaze ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Jak dasz rade to sprawdz bo ceny hurtowe sz drozsze a 16 sztuk po takiej cenie ????? no i dwa komentaze ???Wlaśnie! Zaglądnąłem teraz do hurtowni i aktualna cena na dzisiaj to: PROCESOR AMD ATHLON XP 2500+/333 bar BARTON 346.00 Maila jeszcze nie otrzymałem od żadnego z nich a do tego z Koszalina dzwonię co godzinę ale nikt nie odbiera... :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Telefonu nie odbiera , na maile nie odpowiada , ale rozmawialem (gg) z kims kto kupil od niego procesory i podal mi miejsce w ktorym typ ma niby swoj sklep , w poniedzialek tam ide i sprawde czy nie ma lipy. Ten z ktorym rozmawialem zarzeka sie ze procki ani nie sa kradzione ani wadliwe , powiedzial tez ze na procku sa polskie plomby "importer pronox sa" , wiec pan klamie piszac ze sa prosto z usa :) Jak dla mnie to jakis walek, nikt w dzisiejszym swiecie nie sprzedaje niczego po cenie hurtowej nie majac w tym jakiegos interesu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Telefonu nie odbiera , na maile nie odpowiada , ale rozmawialem (gg) z kims kto kupil od niego procesory i podal mi miejsce w ktorym typ ma niby swoj sklep , w poniedzialek tam ide i sprawde czy nie ma lipy. Ten z ktorym rozmawialem zarzeka sie ze procki ani nie sa kradzione ani wadliwe , powiedzial tez ze na procku sa polskie plomby "importer pronox sa" , wiec pan klamie piszac ze sa prosto z usa :) Jak dla mnie to jakis walek, nikt w dzisiejszym swiecie nie sprzedaje niczego po cenie hurtowej nie majac w tym jakiegos interesu. Ale jaki jest sens pisać,że pochodzą z USA i sprzedawać je z plombami Pronoxu? :? a skoro gostek ma sklep to ciekaw jestem czy wystawia FV ??? Druga sprawa to to,że na wszystkich licytacjach jakie wystawia pisze, że towar przysłany z USA ??? No i po trzecie to to,że gostek ten który wystawił mu pozytywa za tego procka (niejaki bluebug) kupił go o godz. 19:29:15 a komentarz wystawił już po niecałych trzech godzinach tj.22:15:00 ??? Coś mi tu śmierdzi jakimiś układami ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 Moja opinia jest taka, temp. rdzenia jest odczytywana przez czujnik a wynik interpretowany przez najnowszy aktualny Bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 No i co wkoncu z tymi bartonami ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19216547 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
999zeus999 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Co do Bartonow :D to kupilem 1 od tego goscia z Koszalina. Otwierajac pudlo o malo nie dostalem zawalu czy to nie jakas wajha :evil: , ale na szczescie nie. Proc dziala bardzo dobrze :lol: , ale niestety ma zablokowany mnoznik. Kreci sie swietnie u mnie na Epoxie 8RDA3+ chodzi na magistrali 220 bezproblemowo i do tego temperaturka jest calkiem wporzo. Nie ma sie co bac z kupnem tego proca bo to nie zadna wajha. Narka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Hehe to dobrze!!! A co to za prezent ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Co do Bartonow :D to kupilem 1 od tego goscia z Koszalina. Otwierajac pudlo o malo nie dostalem zawalu czy to nie jakas wajha :evil: , ale na szczescie nie. Proc dziala bardzo dobrze :lol: , ale niestety ma zablokowany mnoznik. Kreci sie swietnie u mnie na Epoxie 8RDA3+ chodzi na magistrali 220 bezproblemowo i do tego temperaturka jest calkiem wporzo. Nie ma sie co bac z kupnem tego proca bo to nie zadna wajha. Narka :wink: akurat trafiłeś na dobry rdzeń ale nie wszystkie takie są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
999zeus999 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Wiem i z tego powodu sie ciesze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Sorry że sie podłącze, ale zastanawiam sie, czy każdy Athlon 2000+ (Thouroughbred) pójdzie na 166x12,5 (2600+) na standardowym napięciu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Sorry że sie podłącze, ale zastanawiam sie, czy każdy Athlon 2000+ (Thouroughbred) pójdzie na 166x12,5 (2600+) na standardowym napięciu???nie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Sorry że sie podłącze, ale zastanawiam sie, czy każdy Athlon 2000+ (Thouroughbred) pójdzie na 166x12,5 (2600+) na standardowym napięciu??? może sie zdarzyć że nie da rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a co powiecie na to AXADA 2500 DKV4D AQZFA0405UMPW mam zablkowany?? niestety mam asrocka i napiecie moge jedynie na 1,73max wtedy wstaje mi na 3000Xp i to dopiero jak zmniejsze CL do Auto i RAM na Auto daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutas Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 a co powiecie na to AXADA 2500 DKV4D AQZFA0405UMPW mam zablkowany??... no tez jestem ciekaw... (to tak w nawiasie) moj to: AXDA2500DKV4D AQZFA0348VPMW czyli na bank zablokowany... wiec w zwiazku z tym mam do was pytanie... poszukuje opisu drut moda to mojego bartka 2500 (A desktop), glownie chodzi mi o zmiane napiecia bo nominalne teraz jest 1.65 a to nie starcza zeby pociagnal fsb 200... ps: raczej nie widzi mi sie ingerowanie z sama kostke i malowania mostka bodajrze L1 :-/ (strach przed utrata niecalych 400 pln robi swoje wybaczcie ;-) ) dlatego tez opcja "druciki" bardziej mi sie podoba... tu troche konkretow z zapytaniem ile moge z tego wycisnac ? chlodzenie: http://www.atrament.pl/pokaz_produkt.php?pr_id=1198 Cpu: AXDA2500Dkv4D T819577L30987 AQZFA0348VPMW pamieci: Nanya M2U25664DS88B3G-5T zasilanie: megabajt 350 reszta w podpisie max fsb 194mhz przy v 1.65 pamieci 394mhz winda startuje OK max fsb 198mhz przy v 1.65 pamieci 394mhz i xp po kilkukrotnym przeleceniu paska informujacego o ladowaniu, pokazuje sie na sekunde niebieski ekran z mnostwem cyferek... ps1:jezeli juz cos z tego wyjdzie, to ile polecacie dac napiecia na vcore ? tak bez przesady zeby mi na fsb 200 prime chociaz pare godzin wytrzymal ? ps2: gdzie mozna dosyc tanio kupic paste silikonowa ze srebrem ? (moze polecicie jakas dobra...) ps3: taki dodatek informacyjny, niby badziew a sa ludzie ktorym sie to przyda, otoz bezskutecznie zabiegalem o to aby ktos "laskawie" wytlumaczyl mi co to znaczy synchro i asynchro, w potocznych rozmowach na forum. wytlumaczenie: Asynchroniczna praca magistrali FSB, PCI i złącza AGP, czyli taka, w której magistrala PCI i port AGP działają z nominalnymi częstotliwościami, niezależnymi od ustawionego zegara FSB. W wielu płytach głównych podniesienie częstotliwości szyny FSB pociąga za sobą proporcjonalny wzrost taktowania magistrali PCI i portu AGP, których nominalne częstotliwości pracy wynoszą odpowiednio 33 i 66 MHz. Mówimy wtedy o pracy synchronicznej. W efekcie tego PCI i AGP również zostają przetaktowane, co wpływa czasem niekorzystnie na stabilność pracy dysku twardego i karty graficznej. dzieki za pomoc w wyzej wymienionym temacie :twisted: (gdzies na forum czytalem ze lepsze ustawienie to synchro... a wedlug mnie to bzdura bo, lepszym rozwiazaniem jest asynchro co wynika z w/w tekstu (moze czegos nie wiem to mnie uswiadomcie ;) )) z gory dziekuje za pouczajace wypowiedzi pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...