qb Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Pytanie jak w topicu ... mam kompa w innym pokoju niz telewizor (odleglosc wynosi 11 metrow ... to juz minimalna dlugosc potrzebnego kabla ) a chcialem sobie qpic jakas dobra karte z wyjsciem na TV moze do 600 zl . Czy jesli kupie ta karte i 11 metrow kabla to czy beda duze straty na jakosci ?? i jaka jest ta maksymalna dlugosc tego kabla ?? bo moze lepiej bedzie jesli bede za kazdym razem przenosil kompa kolo telewizora ?? Pytanie drugie to jaka karte kupic do 600 zl ale nie wiecej zeby miala dobre wyjscie na TV chodzi mi o ogladanie filmow ... nie zalezy mi na wielkiej wydajnosci . http://sklep.tweak.pl/index2.php?idtresc=p...=GRPAGF420064DT czy ta karta przyniesie oczekiwane efekty ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 11 metrow to spokojnie. Max ile sprawdzalem Composite to 19 metrow i chodzilo nie glupio, a byl to zwykly, cienki, dupowaty kabelek koncentryczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Na odcinku 20m kabla powinieneś mieć spadek max.6db więc powinno być wszystko OK. Najlepsze wyjście TV mają Radeony, zatem celuj w karty od R8500,9100...w górę...! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie ma jednoznacznej recepty. Wszystko zależy od kabla, telewizora, grafiki... Na moim poprzednim MX400 prolinka na kablu około 8m zwykłym, ekranowanym, nie chciało mi ładnie odbierać na moim TV ani VHS, oba grundiga; łaziłyt pasy po ekranie, momentami zrywało. Na toshibie tatusia hulał ślicznie. Zmieniłem kabel na koncentryk 50Ohm i zaczeło chodzić, niekiedy tylko jaśniejsze, szerokie pasy się pojawiały, przypuszczalnie łapało jakiś zakłucający sygnał (od sąsiadów?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Na moim poprzednim MX400 prolinka na kablu około 8m zwykłym, ekranowanym, nie chciało mi ładnie odbierać na moim TV ani VHS, oba grundiga; łaziłyt pasy po ekranie, momentami zrywało. Na toshibie tatusia hulał ślicznie. Zmieniłem kabel na koncentryk 50Ohm i zaczeło chodzić, niekiedy tylko jaśniejsze, szerokie pasy się pojawiały, przypuszczalnie łapało jakiś zakłucający sygnał (od sąsiadów?) Albo srednio dobrze polutowany kabel lub 10 przejsciowek po drodze (najwiekszy problem to zazwyczaj slaba masa) a nawet zaklocenia z kablowki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Żadnych przejściówek, wysokiej jakości wtyki, a lutuje nieźle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Powiem tak : bylo kilkakrotnie, szukaj :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ja kupilem w sklepie elektronicznym taki kabel, ma 10 m i jakosc idealna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 u mnie na kablu 15m jest wszysko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 dzieki za posty wszystkim i chyba zdecyduje sie na ASUSa V9280 128mb TV/DVI .... bo na radka 9600 mnie nie stac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Tez mam 15m i obraz zyleta na Radku 9700pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...