tobiasz15 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 skad ja mam tyle tych złączek ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>?? ja mam wolne 2!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 skad ja mam tyle tych złączek ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>?? ja mam wolne 2!!! - z pudelka od plyty glownej - ze sklepu elektronicznego - jumpery raster 2.54 - z gieldy komputerowej/elektronicznej - ze sklepu/seriwsu komputerowego - ze starej plyty - od kogos znajomego kto ma i komu nie sa potrzebne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 jeszcze jedno pytanie .. wtej chwili jade na fsb180mhz i mnozniku 10,5 a czytałme gdzies ze jak sie podnosci fsb to wtedy podnosci sie predkość szyny PCI i to moze byc niebezpieczne dla HDD,CDrmu i tego co jest na PCI ? czy to prawda?? jesli tak to ile max moge dac fsb?? w poniedziałek pojde do sklepu po te złaczki i wtedy zrobie 12,5x166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 ... a czytałme gdzies ze jak sie podnosci fsb to wtedy podnosci sie predkość szyny PCI i to moze byc niebezpieczne dla HDD,... jesli tak to ile max moge dac fsb??... tak to prawda moze byc niebezpieczne dla HDD - objawy czeste BSODy, bledy zapisu/odczytu, utrata danych lub w najgorszym przypadku uszkodzenie hdd :P bezpieczne taktowanie PCI to 33Mhz i ani 1MHz wiecej - z praktyki do 37MHz jest wzglednie bezpiecznie - czyli u Ciebie przy dzielniku 1/5 (FSB166) mozesz dac (na wlasne ryzyko) max do 185MHz - ale ja bym nie ryzykowal - chyba ze nic waznego na dysku nie masz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 czyli mam jeszcze 5mhz zapasu?:)) heh to mnie ucieszyłeś ba jak narazie to komp fruga :) nie ma zadnych problemów a w 3 dmarku mam 8700pkt przy ustawieniu 10,5x180 jak myslisz bedzie jeszcze wiecej jak zmienie na 12,5x166?? kurde troche dziwne to zmianianie mnoznika i jeszcze trzeba złaczki kupic :( Ty tez miałes tylko 2 wolne?? A tak tak wogole to bardzi dziekuje za cierpliwość i za pomoc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 OJ BABA Moderatorem na tweak :( :( :( Ojjj czlowieku dawno nie slyszalem bardziej przybitego textu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 te złączki nazywamy zworkami, a każdy maniak, a wśród nas jest ich wielu ma zawsze z 5 zapasowych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 BSODy - co to takiego?:) ps. dzisaj sie przejde do kumpla i mu zakosze z 2:P ps. jak mylsicie 8700pkt w 3emarku do dobrze czy zle jak na 1900mhz(fsb 180) i karta 285na500 DDR 333 i czy bede miał wiecej jak ustawie 12x166? albo 12,5x166? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ja bym tylko na twoim miejscu spojrzal na swoj podpis i zobaczyl co masz napisane przed "<Hardcore> :) " i tak co by ten usmieszek sie nie zamienil w wielki placz : : : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 wiem wiem wymieniam na frotona 300 W tylko $ potezebuje kurde teraz mam problem:( dzwięk mi nie działa :( wczoraj był a dzisaj nie ma .. nie wiem kiedy zniknoł czy to mozliwe zeby dziwekówka sie spaliła przez to fsb180? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 BSODy - co to takiego?:) ... http://www.google.pl/search?q=bsod a co do dzwieku to ustaw magistrale na 166MHz - jak nic nie zdzialasz to daj CLRCMOS co do jumperow to jak mowie te o rastrze 2.54 powinny byc w sklepach elektronicznych/komputerowych - idz i kup z 10.szt - to groszowe sprawy, chyba ze kupisz takie "wygodne" (to troszke wiecej zabulisz) co bym sugerowal ze wzgledu na kijowie umieszczenie tych zworek na plycie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 dzała juz:) nie wiema dlaczego musze przestawic w sterownikkach ba 4ch głosniki zeby dziek był a przeciez mam głosniki 2.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 kurde no :( dziwna sprawa jak juz mówiłem mam głosniki 2.1 i w ustawieanich CMI audio config mam ustawione 2h a głosniki mam podłaczone pod line-out i to wczoraj cykało ale dzisiaj od rana nie ma głosu i jest tylko jak ustawie 4ch i podłacze głosniki pod real spekers out ale dzwiek jest niby ale nie do końca bo muzy moge słuchac z media playera , w windowsie ani w grtach nie ma ZADNYCH dziweków :( probowałem reinstale sterów ale nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 własnie ze znalazłem tylko jak nikt nie odpisuje to troche głupio ciagle w jednym poscie pisac!! a tak wogole to SORRY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 ma moze ktos ten sam problem z dziwiekiem ??? bo to troche wkurza:( Tak naprawdę, to wkurza to, że: 1. Najpierw zakładasz posta, a później dopiero sam starasz się coś zrobić, zwłaszcza pomysleć 2. Pomimo tego, że Cię upominałem, dalej nie zadałeś sobie trudu i nie odnalazłeś guzika edycji postów. Ostatnie ostrzeżenie, później zamknę ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 no i dobrze powiedziane : edycja rox ;) to jak, masz jeszcze jakies problemy kolego tobiasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 i skruć sobie podpis od 2 linijek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...