Prezes_s Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Kumplowi nie chce iśc na tym solteku duronek 700, gdyż jest za bardzo ukruszony, na innych podobno chodzi. Więc nadarzyła się okazja by się wymienić ... :? Co sądzicie? Czy pójdzie na niej athlonik 1333? Może są jakiś problemy z tym soltekiem?? Mam tą płytę, ale nie wiem czy jest sens zaczynać zabawę... Jutro mam koło z MMF, więc rozumiecie :) Wrazie możliwości proszę o jak najszybszą odpowiedź Dziękuję :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ten soltek jest na kt133 (nie kt133a) ,ale i tak ma wieksze mozliwosci o/c niz ecs niestety max fsb to 110 ,za to zmiana mnoznika do 12.5x i regulacja napiecia proca (nie pamietam czy przypadkiem nie ma tez regulacji napiecia dimm) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 A napisz co masz na tym ECS czyli jaki proc i do czego ta plyta ci sluzy bo ona niema funkcji o/c (jedynie w biosie do 112) i obsluge FSB 100 i 133 poprzez zworki. Ja bym raczej pozostal przy ECS bo jest cut nowsza i mam lepsze mozliwosci :wink: obslugi prockow, a ten Slotek tylko to http://www.pl.tomshardware.com/motherboard...0/kt133-08.html ok widze w podpisie ze masz na nim chyba XP puszczonego na 10X145 przy biosie 3.2c czyli tym do o/c. A na Solku tego napewno nie osiagniesz bo jak napisal KGB ma tylko KT 133 bez a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 a jednak dobrze mi switalo ze ma regulacje napiecia dimm do 3.6v core do 1.85v jak by ci kumpel dal 20pln to ja bym wymienil ,bo jednak wiecej podkreci sie na tym solteku ,zwlaszcza B0 z drutmodem tak bez doplaty to raczej bym nie zmienial bo jednak ten ECS nie jest taki zly - ostatnio takiego na czesci rozlutowalem :D - podoba mi sie bo ma duzo kondensatorow 6.3v 2200uF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Procek athlon thunderbird 1333@1450.... Pobawiłem się troszkę i jednak przy ecs-ku zostaję :) ten soltek tak ma kt 133 więc kitowo, mnożnik 12,5 i fsb stabbilne 110MHz... cienko, tylko bios ładny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...