Blue Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Tak jak w temacie:) Mam do kupienia tą kartę ponad rok używana. Stan bardzo dobry (nie podkręcana) od mojego kuzynka:) Do ilu warto(opłaca) się kupić tą kartę.?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 wiecej jak 500 bym nie dal; najlepiej z 450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 moja nowa za 350 byla wiec daj mu gora 400 i niech spada targowac sie trzeba twardo :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 zaproponował mi 450zł 600zł za grafe + hdd 40gb barracuda V Co robić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 jakbym mial taka okazje to bym bral ta grafike i dyska za 600zl z miejsca (choc jeszcze bym targowal) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 juz się nic nieda nizej stargować:( :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 za te kase to nie przeplacisz , cena dobra ale targowac sie zawsze warto , kochajcie sie jak kuzyni a liczcie jak zydzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 580 i bierz nawet za 600 ci sie opłaca ale poargowac sie musisz choć troche bo nastepnym razem ci powie wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 z reguły ja mu sprzedaje:) teraz jest wyjątek.Na początku zaproponował mi 650zł ale mu powiedziołech ze maks. moga dac 600zł . Dobro cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 powiedz ze masz tylko 580 i wiecej nie masz i nie bedziesz mial ;P napewno sprzeda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 kupuje to za 600zł niżej nie da rady:( blok wodny czym przykleić do tej karty?? rdzeń mogę posmarować np. arctic silver 3?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...