pc1 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ludzie. Jak tak czytam o tych zabiegach z komputerami - wiatraki, karimaty, coolery, pianki podlogowe, dziury w obudowie, krecenia, malowanie obudowy itp. to Was nie rozumiem. Macie jeszcze czas na robienie innych rzeczy np. uzywanie tych kompow :) Przeciez komputer z clodzeniem wodnym to jakas porazka - chyba, ze zamiast akwarium Kurde, niektorzy tyle sie wlasnymi dziecmi nie zajmuja. Ale szczerze was podziwiam, fajna pasja (a ile % procesorow, ktore mieliscie szlak trafil?) pozdrawiam PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Tuning samochodu tez zajmuje pol zycia pasjonatow i czasem jest drozszy od samego samochodu. Zrozumiesz jak zlapiesz bakcyla. Mi sie jeszcze nic nie udalo zjarac, uszkodzic ale czesto jest tak, ze przez te kombinacje cos wysiadzie :P Ale ludzie ucza sie na wlasnych bledach - szkoda, ze to czasami kosztuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja moj tuning zakonczylem na tym, ze plyta nie pozwala ustawic napiecia i po ustawieniu magistrali na 100 MHz zawiesza mi sie komp (celeron 300 A na Soltek SL-67c Jak mozna wpisac ten tekst co macie w postach na dole? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Wchodzisz w Profil- jest na górze i ustawiasz w Podpis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A jak go pomniejszyć i dodać kolor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ludzie. Jak tak czytam o tych zabiegach z komputerami - wiatraki, karimaty, coolery, pianki podlogowe, dziury w obudowie, krecenia, malowanie obudowy itp. to Was nie rozumiem. Macie jeszcze czas na robienie innych rzeczy np. uzywanie tych kompow :) Przeciez komputer z clodzeniem wodnym to jakas porazka - chyba, ze zamiast akwarium Kurde, niektorzy tyle sie wlasnymi dziecmi nie zajmuja. Ale szczerze was podziwiam, fajna pasja (a ile % procesorow, ktore mieliscie szlak trafil?) pozdrawiam PC Człowiek, który w swoim życiu nie ma żadnej pasji, której poświęca cały wolny czas jest bardzo nieszczęśliwy. My mamy swoje kompy, które ciągle ulepszamy. Z samochodami jest gorzej, bo tunning jest strasznie drogi w porównaniu do kompów, ale część z nas też się stara. Ja jeszcze inwestuję w sporo rzeczy, np. rower i jakoś na wszystko czas znajduje (czasami tylko jak zadługo posiedzę przy kompie, to się na dworze zaczyna jasno robić i spię kilka godzin, ale żyć się da). Co do zniszczenia sprzętu, to jak dotąd nie uszkodziłem żadnego procka, a wszystko co mi dotąd wysiadło było na gwarancji i w serwisie wymienili na nowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 a ile % procesorow, ktore mieliscie szlak trafil?Jeżeli o mnie chodzi, to jak na razie jeszcze nie zepsułem niczego. Tak to jest, że prawie każde hobby jest kosztowne, od zbierania grzybów po nowe samochody i piękne kobiety. Trzeba mieć co robić, bo by sie człowiek zanudził jakby siedział i patrzył w ściane. Jeżeli o mnie chodzi, to kompy są jednym z kilku moich zainteresowań i chociaż nie jestem zapalonym podkręcaczem ani nie bawię się z wiertarkami i obudową na raz, niewiele rzeczy tak raduje moją duszę jak drobna modyfikacja czegoś w tym pudle, które stoi pod biurkiem i buczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 he he juz nie raz spotkalem sie wlasnie z takim brakiem zrozumienia .. po prostu na to trzeba miec zajawke .. tak jak na kazde inne hobby :))) Nie zjaralem jeszce zadnego proca ... ale siadla u mnie Baracuda 60 Gb 7200 bo PCI mialem 42 MHz no i sie biedna spalila ... ale byla na gwarancji wiec wymienili :)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 A jak go pomniejszyć i dodać kolor.Prosze, zapoznaj sie troche z tym, powinno Ci to pomoc :) http://tweak.pl/forum/faq.php?mode=bbcode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 O ile podkrecanie samo w sobie moze komus wydac sie dziwaczne, o tyle modyfikacje w celu poprawienia warunkow pracy z kompem (np.wyciszanie,przyspieszanie) to juz sprawa niebagatelna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jedni mają komputery, a inni zbireają znaczki. A tak wogule to każdy normalny powinien mieć jakieś chobby, a że czasami to się przeradza w manie to już inna sprawa. Jak ktoś wie jak to można leczyć to niech napisze! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Skoro byliśmy przy samochodowych porównaniach, to chyba każdy chciałby mieć klimatyzację dobrą na takie upały? No, a co do zmian obudowy, przemalowywań itp, to jak ma się pordzewiałą syrenkę to nawet tirówka do niej nie wsiądzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Skoro byliśmy przy samochodowych porównaniach, to chyba każdy chciałby mieć klimatyzację dobrą na takie upały? No, a co do zmian obudowy, przemalowywań itp, to jak ma się pordzewiałą syrenkę to nawet tirówka do niej nie wsiądzie... nic dodac, nic ujac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Skoro byliśmy przy samochodowych porównaniach, to chyba każdy chciałby mieć klimatyzację dobrą na takie upały? No, a co do zmian obudowy, przemalowywań itp, to jak ma się pordzewiałą syrenkę to nawet tirówka do niej nie wsiądzie... nic dodac, nic ujac :) sie wie :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 musisz ich zrozumiec to jest ich pasja hobby.....albo jeszcze cos innego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ludzie. Jak tak czytam o tych zabiegach z komputerami - wiatraki, karimaty, coolery, pianki podlogowe, dziury w obudowie, krecenia, malowanie obudowy itp. to Was nie rozumiem. Macie jeszcze czas na robienie innych rzeczy np. uzywanie tych kompow :) Przeciez komputer z clodzeniem wodnym to jakas porazka - chyba, ze zamiast akwarium Kurde, niektorzy tyle sie wlasnymi dziecmi nie zajmuja. Ale szczerze was podziwiam, fajna pasja (a ile % procesorow, ktore mieliscie szlak trafil?) pozdrawiam PC Człowiek, który w swoim życiu nie ma żadnej pasji, której poświęca cały wolny czas jest bardzo nieszczęśliwy. My mamy swoje kompy, które ciągle ulepszamy. Z samochodami jest gorzej, bo tunning jest strasznie drogi w porównaniu do kompów, ale część z nas też się stara. Ja jeszcze inwestuję w sporo rzeczy, np. rower i jakoś na wszystko czas znajduje (czasami tylko jak zadługo posiedzę przy kompie, to się na dworze zaczyna jasno robić i spię kilka godzin, ale żyć się da). Co do zniszczenia sprzętu, to jak dotąd nie uszkodziłem żadnego procka, a wszystko co mi dotąd wysiadło było na gwarancji i w serwisie wymienili na nowe. moded RULEZ :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja wyciszam kompa poniewaz lubie komfort (kompy u mnie pracuja 24 godziny na dobe). Pozatym lubie czasem pogrzebac w roznych rzeczach...nie tylko komp. Sporo dlubie przy rowerze,troche w samochodzie. Jeszcze nigdy niczego nie popsulem (pomijam padniete samoistnie sprzety firmy Samsung). pc1: masz jakies wogole hobby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 A jak go pomniejszyć i dodać kolor.Prosze, zapoznaj sie troche z tym, powinno Ci to pomoc :) http://tweak.pl/forum/faq.php?mode=bbcode Dzięki. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Tak was podpuszczalem. Macie racje, kazdy powinien miec jakies hobby. Jednak podkrecanie komputera wymaga wiedzy teoretycznej (sama praktyka nie wystarczy). Mnie jej brakuje, dlatego obawiam sie, ze cos zepsuje. Tak wiec pozostaje mi czytanie waszych postow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 pc1: masz jakies wogole hobby? Jasne. wino, kobiety i gory :lol: No i oczywiscie komputery a jakze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 he he. podejrzewam że nie znajdziesz tu osoby, która nie zajmuje się kilkoma żeczami naraz. komp to nie wszystko. to fajna zabawa ale jest wiele innych przyjemności :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 a ja powiem tak: najwiecej czasu zajmuje mi siedzenie przed komputerem a nie robota przy nim. podejrzewam ze to juz nalog. zabiera mi to sporo czasu.chyba musze isc do jakiegos psychiatry :wink: . a tak na powaznie to mam tez inne hobby, ktorym jest motocykl i w ktory idzie nieporownywalnie wiecej kasy niz w komputer. zastanawiam sie co bym robil bez moich hobby, chyba bym sie zanudzil na smierc.bylbym napewno mniej szczesliwym czlowiekiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 No tak, moj przedmowca poruszyl bardzo wazy temat :) Ja, mimo tego, ze studia i praca to calkiem inna beczka niz komputery (aktualnie udzielam porad prawnych - nawet teraz he he) lubie posiedziac sobie przed komputerem. Jak juz kompletnie nie mam co robic to chociaz sobie Scandiska zapuszcze. To rzeczywiscie jakis cholerny nalog. Az moja dziewczyna to zauwazyla i musze sie ukrywac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 No tak, moj przedmowca poruszyl bardzo wazy temat :) Ja, mimo tego, ze studia i praca to calkiem inna beczka niz komputery (aktualnie udzielam porad prawnych - nawet teraz he he) lubie posiedziac sobie przed komputerem. Jak juz kompletnie nie mam co robic to chociaz sobie Scandiska zapuszcze. To rzeczywiscie jakis cholerny nalog. Az moja dziewczyna to zauwazyla i musze sie ukrywac :lol: To pozwól dziewczynie trochę w necie posiedzieć, to przestanie krytykować twój nałóg. Ale ty będziesz musiał ją siłą z domu wyrzucać :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Az moja dziewczyna to zauwazyla i musze sie ukrywac :lol: he he. moja ostatnio stwierdziła że poświęcam więcej czasu kompowi niż jej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 jeśli nie macie w domu dwóch kompów (hehe, ya mam :P ) to pod żadnym pozorem nie pokazujcie im gier :!: quake napewno ich nie zaintryguje, ale np. dyna blaster potrafi ich wciągnąć na parę godzin.... a wtedy płacz i zgrzytanie zębów.... czy jestem nałogowcem :?: raczej nie, jak trzeba potrafię długo nie używać kompa, ale jak nie trzeba to siedzę trochę........ w wakacje średnio od 14 do 1 :D (z przerwami, a jak) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 jeśli nie macie w domu dwóch kompów (hehe, ya mam :P ) to pod żadnym pozorem nie pokazujcie im gier :!: quake napewno ich nie zaintryguje, ale np. dyna blaster potrafi ich wciągnąć na parę godzin.... a wtedy płacz i zgrzytanie zębów.... czy jestem nałogowcem :?: raczej nie, jak trzeba potrafię długo nie używać kompa, ale jak nie trzeba to siedzę trochę........ w wakacje średnio od 14 do 1 :D (z przerwami, a jak) wiem coś o tym :lol: :lol: ja swojej drugiego kompa do jej domu wywiozłem tak się spodobało :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 o swojej zonie nie wspomnialem ,bo ona juz chce mojego kompa wyrzucic, musze sie pilnowac heh zeby cos nie zepsula jak mnie nie ma. paranoja nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 Lubie majstrować przy kompie (wyciszanie, przyspieszanie, upiększanie) i nawet jak coś się zjara to mała strata (komp ma 5 lat 8) lecz narazie wszystko działa ) ale oprócz tego interesuje się astronomią. Jest to ciekawe hobby, ale nocne :D Fotka księżyca po lewej jest wykonana przeze mnie (full rozmiar Tutaj ) Lubie też majstrować przy rowerze :) Więc chyba każdy ma więcej zainteresowań niż tylko przyspieszanie kompa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...