j.h.hudy Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 wiele razy juz zadawalem to pytanie ale dalej nie znam odpowiedzi :( czmu jak wlacze listwe to komp sie sam wlacza po 2 sec. 8O dzieje sie tak tylko wtedy jak jest wlozony kabel od lanu a i jeszcze ciekawostka, jak wlacze listwe to w momencie jak wepne kabel to komp. sie sam wlacza. funkcja WON wylaczona , kabelka WON brak Pomozcie bo mnie martwi czy komp mi sie nie p.......li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 musisz miec jeszcze druga opcje odpowiedzialna za automatyczne wlaczanie kompa :P poprobuj roznych ustawien albo dokladnie poczytaj instrukcje obslugi do plyty glownej :D moze cos przeoczyles... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 aha dzieje sie to nawet po przywroceniu ustawien fabrycznych mam nawet wylaczone wlaczanie kopma z klawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50373 po wlaczeniu listwy komp sam sie wlacza po 2 sec. aha dzieje sie tak tylko wtedy jak kabel od lanu jest wpiety w karte sieciowa! jak wypiolem kabel z karty to komp sie nie wlancz dotad dopoki nie nacisne powera lub nie wepne kabla lanowskiego ale to nie regula, czasami jak lan jest podpiety a wlacze listwe to komp sie sam nie wlancza, poprostu raz sie sam wlacza a raz nie Funkcje won sa wylaczone Przypomina ci to coś??? :evil: :evil: :evil: Po twoich wyskokach z czterema topikami o myszce, zapowiadam ci, że jak jeszcze raz założysz dwa takie same tematy, to będziesz stąd spływał szybciej niż wtedy z giełdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...