Nessay Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Bardzo prosze o szybka odpowiedz co lepiej <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Pamięci do niej wsadze samsungi 333 ale słyszałem, że sa jakies z 8k3a sa problemy. Co byscie wzieli z Góry THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jeśli już Epox to 8K3A ale w wersji 1.2 Ewentualnie Gigabajt (2 x USB 2.0) lub Soltek. :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jeśli już Epox to 8K3A ale w wersji 1.2 Ewentualnie Gigabajt (2 x USB 2.0) lub Soltek. :idea: a już jest wersja 1.2?? a co sądzisz o Abit KX7-333 Albo asus v7333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jeśli już Epox to 8K3A ale w wersji 1.2 Ewentualnie Gigabajt (2 x USB 2.0) lub Soltek. :idea: Acha masz jakies problemy ze swoim Epoxem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 8k3a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Jeśli już Epox to 8K3A ale w wersji 1.2 Ewentualnie Gigabajt (2 x USB 2.0) lub Soltek. :idea: zamiast Solteka to bym wolal msi ale jak trafisz "dobrego" epoxa to bedzie cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Bierz 8K3A ale ja i tak bym wziął Abita Kx7333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Bierz 8K3A ale ja i tak bym wziął Abita Kx7333Też o nim myśle ale ma mało miejsca przy socket A i kiepsko sie zdejmuje radiator, trzeba całą płyte z obudowy wykręcać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Bierz 8K3A ale ja i tak bym wziął Abita Kx7333Też o nim myśle ale ma mało miejsca przy socket A i kiepsko sie zdejmuje radiator, trzeba całą płyte z obudowy wykręcać. POczekaj na testy Liska , Gigabyta i Asusa ma . "A ze spraw wewnętrznych: firma Gral z Gdańska dostarczyła nam do testów dwie płyty główne na KT333 produkcji ASUS'a i Gigabyte'a. Jeszcze przed testami mogę powiedzieć, że szczególnie ciekawie prezentuje się ta pierwsza..." Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja mam AT7 i raz dwa 4 śróbki zasilacza nie ma i spokojnie zdejmuję wentylator. Pozatym lać na gigabyte nie przetrwała 4 miesięcy bo ją ojciec spalił 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Czesc. Mam plyte epox8k3a w wersji 1,2 czyli z dzwiekiem szesciokanalowym, ladnie gra na moim zestawie 5,1 z Media techu :) , ale nie obsluguje Dolby, eax-a i innych bajerow, a co do wydajnosci to jest ok. nie mam z nia zadnych problemów. _____________________________________________________________ Athlon XP 1.8+ Epox 8k3a, 256 DDR 2100 (narazie), Barracuda IV 40, GeForce 3 ti 200 250@490 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Bierz 8K3A ale ja i tak bym wziął Abita Kx7333Też o nim myśle ale ma mało miejsca przy socket A i kiepsko sie zdejmuje radiator, trzeba całą płyte z obudowy wykręcać. POczekaj na testy Liska , Gigabyta i Asusa ma . Arek Problem w tym, że ja musze kupic płyte jeszcze w tym tygodniu :/ I kurde już sam nie wiem co brać. Myślę nad Epox 8kha+, Epox 8k3a, Abit, ew. Asus. Tylko 8kha+ nie moge dostac.. gdybym dostał to juz bym ją miał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja bym brał ABITA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 Ja bym brał ABITAI tak zrobiłem jutro już będe miał tš płytke a doładniej Abit KX7-333 Dzięki za porady PozDro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...