VIBOR Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Mam pytanie odnośnie chłodzenia : Czy cooler +radiator z BOXa 2000+ można zastosowac do wersji OEM 2400+ ? Czy trzeba bardziej wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Pomijajac fakt ze cooler boxowy jest za malo wydajny do 2,0 to do xp radze cos bardziej wydajnego :) Chyba ze satysfakcjonuja cie temp ~60-65stopni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Mam pytanie odnośnie chłodzenia : Czy cooler +radiator z BOXa 2000+ można zastosowac do wersji OEM 2400+ ? Czy trzeba bardziej wydajny Móc - można. Tylko, że będzie pewnie się trochę grzał. Jeżeli nie planujesz podkręcania to może być - ale jak chcesz podkręcać procka to już lepiej wymienić na coś sensowniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 tylko ciekawi mnie bo mozę on ma cooler od antka 2000+ 0.18um.W sumie to będzie działał jakos na antku 2400+....jakos :D polecam zmiane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...