jfdarkman Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Witam...Mam maly problemik otoz gdy pisze ten post literki ktore wpisuje powinny sie pojawiac w momencie pisania a pojawiaja sie ok 2 sekund po tym gdy je pisze...Nie wiecie co moze byc powodem tego opoznienia...Np. zaznaczanie tekstu lub klilanie w dowolny link powoduje dosc duze opoznienie...skanowalem system w poszukiwaniu SpyWare`a lub czegos podobnego najnowszym skanerem, wykrywlo pare spywarow lecz to nic nie pomoglo dalej mam cholerne opoznienia niczym na komputerze 486/33 16mb RAM :) Prosze o pomoc...Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 1 . oczyśc tempa i pamiec podręczna IE 2. zdefragmentuj dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jfdarkman Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Witam! Otoz oczyscilem tymczasowe pliki internetowe (zreszta robie to srednio co miesiac) i jest ten sam problem...Zapomnialem dodac ze przegladarka wczytuje sie od razu po kliknieciu, ale na przyklad przy przesuwaniu stron w dol lub przy klikaniu na dane linki powstaje opoznienie...nie wiem z czego to moze wynikac...ostatnio zainstalowalo mi sie jakies spyware i od tego czasu IE dziala wolno (spyware juz odinstalowalem)... Prosze o pomoc Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Reinstalacja systemu też coś takiego kiedyś mjałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jfdarkman Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Po to sie czlowiek pyta zeby nie formatowac dysku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 moze jestes za szybki dla IE :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...