mikaelus Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Mam problem. Zna ktoś może jakąś stronę gdzie byłyby projekty kalendarzy? Chodzi mi o każdy rodzaj (stojący, wiszący, plakat itp.). Muszę wymyśleć i zrobić projekt kalendarza i chodzi mi o samą jego formę. Są w ogóle takie strony? :? To jest dość pilne i ważne... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytooss Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Google Twym przyjacielem... http://kalendarze.a-tak.com.pl/catalog/default.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Sorry za ot ale może by tak wypuścić kalendarze tweaka na przyszły rok ;] "Góra" by zarobiła a userzy mieliby pamiątkę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Sorry za ot ale może by tak wypuścić kalendarze tweaka na przyszły rok ;] "Góra" by zarobiła a userzy mieliby pamiątkę ;]moim zdaniem całkiem wporzo pomysł 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 yyyy to chyba nie bylby kalendarz z profilami moderatorow nad cyferkami tak jak niektore panie pozuja ? ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...