DEAD TOMATO Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 The Structor @ :D proszee nie pytaj o takie rzeczy , chyba logiczne jest ze jesli ktos ma 80 level to bedzie mial lepsze kosy niz osobnik z levelem 5-ym pozatym widze ze ten temat na forum zamienia sie jedna wielka gielde-kupie sprzedam,oddam :) przez to wiecej ogloszen tu niz konkretnych informacji :roll: chociaz nie wiem czy zamias tu pisac ze ma sie cos do oddania,/sprzedania nie lepiej stanac w miescie z napisem nad glowa (alt+1 itp-metoda opisana wczesniej w tym watku), ale to tylko moje zdanie :) benek @ Faktycznie , co do tej stuczki to , czasmi czytam ten watek z opoznieniem i cos mi umyka :oops: :wink: ale nie wiedzialem ze uzywa go tyle osob. .....oby tylko nie zrobili tej gierki platnej za szybko bo bede bardzo niezadowolony :evil: trzymajmy kciuki za to 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiriit Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 jak cos ja sie pisze dzis na nocke bede tak kolo 24:00 i mozna gdzies wyskoczyc ja to 49lvl DW z flame i twisterem :P takze jak cos zostawcie namiary jaki serv kto i ktora godz :) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Dzis zaczalem grac elfem i mam juz kolo 8 poziomu :) Jednak party rzadzi :D Poza tym przerzucenie troche zen takze daj dobry poczatek. Mam dla chetnych takie rzeczy: -Sphinx Mask+1 -Scale armor+2 -Scale guntlets+4 -Scale boots+4 -pare innych sphinxow+2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Dead Tomato Co mialo zostac napisane zostalo napisane. Teraz pozostaja kwestie handlu, party a moze wkrotce guildi :) Nie wiem jak dlugo grasz i ktory masz lvl ale zobaczysz ze pozniej nie bedzie tak latwo kupic cos dla siebie. Stanie w miejscu i wrzeszczenie ze sie cos kupi nie pomoze. Troche mnie przytlacza juz ten handel... zamiast nabijac lvl stoje i czekam na jakas okazje wiec lapie sie innej deski. Rozdawanie przedmiotow to inna kwestia rownie dobrze moge sprzedac u kowala, ale wole pomoc tweakowca... a jakos nie moge na nich trafic w grze. spirit Tez bede tak mniej wiecej o 24 server jak zawsze Wigle4, chyba ze bede chcial cos kupic/sprzedac. Juz masz dosc spory lvl wiec exp kiepsko bedzie lecial, ale jak powtarzalem pare razy razniej sie gra w grupie. Nick w grze K-DoGG. The_Structor Sam musisz wybrac droge jaka chcesz pojsc... bronie dwureczne czy jednoreczne, rozwijac tylko sile czy tez pakowac cos w zwinnosc. Lepiej nie zmieniac decyzji w locie. Tak czy inaczej zawsze znajdziesz jakas bron dla siebie. W zycie nic nie pakowalem - i tak wzrasta z kazdym lvl. A co do many to na wiekszych lvl warto wpakowac pare punktow aby moc pare razy uzyc twisting slasha. Pozdrawiam[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiriit Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 spirit Tez bede tak mniej wiecej o 24 server jak zawsze Wigle4, chyba ze bede chcial cos kupic/sprzedac. Juz masz dosc spory lvl wiec exp kiepsko bedzie lecial, ale jak powtarzalem pare razy razniej sie gra w grupie. Nick w grze K-DoGG. a na co dokladniej chcesz isc ? ;) yeti d1 ? czy co ? na d1 na zjawach nie jest tak zle jakis EE z 30-40lvl i jakiegos lolka do party i mozna expic ;) a na yeti tez nie jest tak zle :P moze cos ciekawego wypadnie jakis jevel :twisted: i yeti mozemy smialo w 2 walic mam icea i meteor :P kombinacja juz sprawdzona tyle ze trza bedzie skoczyc gdzies pod iq bo tu kolo miasta za duzo ich sie respuje ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hmm.. no tu jest problem :) Yeti to sam klepie bez problemu nie mowiac o duchach... zobaczymy ile exp bedzie szlo. Jesli malo to uderzymy w D2 ale wtedy by sie przydal elfik bo jak bede zbieral wszystkie ciosy na klate to strasznie sie wyplace za potiony :) Przynajmniej pokaze pare fajnych miejscowek do bicia lvl. Jest tez mozliwosc ze spotkamy moja stala ekipe a wtedy to wszystkie problemy mamy z glowy. Wypadnie akurat... jak grasz ze mna to pozbac sie zludzen ze na cos trafimy. Cos mnie te jewele ostanio omijaja i tak z 30lvl nic nie znalazlem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Dzis zaczalem grac elfem i mam juz kolo 8 poziomu :) Jednak party rzadzi :D Poza tym przerzucenie troche zen takze daj dobry poczatek. Mam dla chetnych takie rzeczy: -Sphinx Mask+1 -Scale armor+2 -Scale guntlets+4 -Scale boots+4 -pare innych sphinxow+2 nie znam sie ale wezme cokolwiek (jesli za free ofc :P) bo biegam goly :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiriit Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hmm.. no tu jest problem :) Yeti to sam klepie bez problemu nie mowiac o duchach... zobaczymy ile exp bedzie szlo. Jesli malo to uderzymy w D2 ale wtedy by sie przydal elfik bo jak bede zbieral wszystkie ciosy na klate to strasznie sie wyplace za potiony :) Przynajmniej pokaze pare fajnych miejscowek do bicia lvl. Jest tez mozliwosc ze spotkamy moja stala ekipe a wtedy to wszystkie problemy mamy z glowy. Wypadnie akurat... jak grasz ze mna to pozbac sie zludzen ze na cos trafimy. Cos mnie te jewele ostanio omijaja i tak z 30lvl nic nie znalazlem... spiox to juz sie dogadamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 K-R-I-X @ jak sam stwierdziles to jest BUG (BUG to nie CHEAT) i nie mozna ukarac kogos ze gra w gre niezmodyfikowanym kilentem a wykozystuje tylko wszelkie mozliwosci jakie daje aktulany klient - a jezeli juz karac to obcieciem pensji danego kodera ktory byl odpowiedzialny za ten kawalek kodu w grze ze dal ciala na calej linni = niech szukaja winnych wsrod siebie a nie bawia sie w "LSD" i szukaja kozlow ofiarnych swojej nieudolnosci - niech lepiej dodadza nowe plansze i poprawia te bugi a nie strasza bo same grozby to sobie moga wsadzic w buty :x a co do karania - to w takim przypadku polowa gildii HONOR_PL i 2 gosci z POLANIE tez moga zostac ukarani za "magiczne raczki" jak to oni nazywaja :P jak mowie ponad 50% MUowcow tego uzywa (przynajmniej ja takich trafiam bardzo czesto) wiec chyba nie bylo by na reke wywalic polowe osob trzeba bylo tez napisac zeby przerobili gre w taki sposob zeby ulatwic handel - czyli zrobic cos jak np w RedDragonie - czyli taki TRADE BOARD gdzie ludzie wstawiaja towar i podaja cena za ktora moga kupic albo ktos pisze co moze kupic i za ile a jak sie pojawi dana oferta spelniajaca przeslanki to sie automatycznie kupuje i wtedy zdziercy mogliby sie isc okopac w burakach na polu :P a co do kamykow to mi tez jakos od 5 dni nic nie wypada a zostaly mi tylko 3 Chaosy a musze za to kupic jak najlepszego Legendary Staffa i juz wiem ze bedzie ciezko :( _________________________________ spiriit @ sorki ze wczoraj przerwalem rozmowe w polowie ale dostalem cynk na dobry helm (Sphinx +3 +8% o ile pamietam) na Daviasie i musialem go kupic :P _________________________________ ALL @ mam do spylenia: - Sphinx Mask +1 +12% - niestety nie do oddania :P bo sam wywalilem na nia 1C :( jakby ktos chcial to szukac mnie (najpredzej na 15 lub 3/4) - Pad Gloves +5 +12% i chyba LUCK (sa o 1 punkt def. lepsze niz moje Sphinx Gauntletsy +4 +8%) kupie: - LEGENDARY STAFF (tylko tyle mam w tej chwili) :( :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 co to 1C ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 :P 1C = 1Chaos 1S = 1Soul (jakies 6C) 1B = 1Bless (jakies 2S) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 dobrze wiedziec :P kur.. z d2 mam takie przyzwyczajenie i non stop TAB naciskam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 :P od TAB'a blisko do Q ;) a to bardzo wazny przycisk o ile masz jablka/potiony i ostro szalejesz wsrod silnych potworow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Ja sie na dzisiaj pisze na party. Musze elfa w koncu walnac na 30lvl. zeby miec +attack aure. Piszcie dokladnie co i jak i gdzie i kiedy :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 szkoda ze mam dopiero 6 lvl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 benek Osobiscie nie mial bym nic gdyby polowa ludzi stracila konta... wzorsla by wtedy moja pozycja :P Oczywsice to zart, a tak serio to wcale nie jestem za bezlitosnym usuwaniem konta, ale przydaloby sie dac jakas nauczke - w szczegolnosci tym ktorzy probowali zbic na tym interes :? Sprzedawac buga za blesy to chyba przesada... A co do cheatow to wiadomo ze kazdy opiera sie na jakims bugu. Wiec wole nazywac rzeczy po imieniu. Co do tej zlosci skierowanej do tworocw to troche cie nie rozumiem. Jest to wersja beta ! A my jestesmy tylko beta testerami ktorzy maja wylapac takie nidogodnosci. Jak by na to nie patrzec cheterzy tez sa potrzebni bo to glownie dzieki nim wylapuje sie bledy gry. Zalimy sie ze nic nie robia ale chyba tak nie jest, na kazdy mail odpowiadaj, pozbyli sie ONE HIT CHEAT (przynajmniej juz tego nie widuje) a maja jeszcze koreanskie servery. Sa przeciez prywatne servery gdzie jest wiecej swiatow, itemow, questy - jednak trzyma mnie tu sporo ludzi no i lvl ktory nabilem w uczciwy choc zmudny sposob. A przedemna jeszcze dluga droga :) Przejde na nie jak je przetlumacza na ludzki jezyk, a global bedzie platny. Nie wiem moze ja jestem jakis dziwny, ale uwazam ze oszukajc w grze oszukujemy siebie, czy to wpisujac kody, uzywajac solucji - jakos to troche bezsensu bo przeciez gramy dla przyjemnosci !! Zarobic na tym nie zarobimy, wiec ??? All To co sa jeszcze jacys chetnie na dzisiejsze party ? Podkrecimy troche ta gre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 K-R-I-X o której te party, gdzie i pod jakimi nickiami bedziecie grać. Mój nick to jarod_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a jakie macie lvle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Ze spiriit'em bedziemy grali ok 24.00 WIGLE 4 Osobiscie bede troche wczesniej bo chce cos zakupic. Moje dane ktore juz pisalem pare razy: Nick::.. K-DoGG Postac::.. DK Lvl::.. 60 (do czasu :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ja teraz stukam elite bull czy jakos tak na 7 lvl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam. W mulka gram juz od tygodnia. Bardzo fajna gra, wciaga niemilosciernie 8) Mam DK na 20lvl ubranego w lathery i bronze +4 i +5. Natomiast mam problem z bronia kurcze bo na ta chwile uzywam small axe +5 i double axe +2 :lol: Troche kipawo...... Chcialbym kupic jakas fajna bron dwu lub jednoreczna - moze macie co fajnego dla DK na 20lvl. Z Giantami radze sobie w miare ok, z regoly maja MISS albo ok 10 dmg od ciosu, lihy tez leca praktycznie bez zadnego mojego uszczerbku na zdrowiu. Jedyny problem dla mnie w tym momencie stanowia kosciotrupy - do 5 potionow na sztuke 8O Wiec, jak ktos ma jakas fajne bron dla mnie prosze o PW przez forum, w gdzie ciezko mnie zlapac po latam po serwerkach troche 8) Jednak jak ktos chce sie odezwac do mnie w mule to moj nick: punakha. Czekam na oferty - dosc mocno mi zalezy :D Ps. Jezeli mozna to do nastepnego organizowanego party chetnie sie dolacze bo dzisiaj juz nie dam rady wpasc na mulka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Mam problem. Ja gram na maya, można przetransferować postać do wigle, bo jak wybieram wigle to mojej postaci nie widać:( HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 nie da sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiriit Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no to dzisiejszy wypad mi sie oplacil ...... moze w koncu se kupie jakies lepsze spodenki :) moj skarbiec sie wzbogacil o 1C ;) wielkie dzieki chopaki ;) moze zaczne wierzyc ze ta rga nie jest taka skapa :P a teraz ide spac PS jak dziala warp ? ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kani Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 jestem nowy na forum tweak ale jak i w muonlin gra wypasna gram na 33 poziomie DK gram tylko dbrze siejeszce na tym wszystkim nie znam najczesciej grywam na wigke 4 lub piec:) nick w grze to *kani* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 mozecie powiedziec z jaka predkoscia wam sciagnelo ta gierke? bo mi sie slimaczy 4kb/s chociaz inne pliki z innych serwerow ida 60kb/s - 65kb/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 @grzesiu Ja mialem to samo ze sciaganiem tej gry,chodz koncowka(tak od 80%) sciagalo juz szybciej(ok30k).Trzeba przeczekac a najlpiej niech komp w nocy sciaga;) @all Wogole chlopaki ustanowilem swoj maly rekord wczoraj. Moja nowa postacia-elefem ZenePL grajac 10 godzin :D wskoczyem na 17 poziom :D Juz moge w Davias wymiatac(znaczy expa zgarniac wiec teraz do 30 pojdzie spotko)-tak wiec mozna nabic 17 lvl w dzien,a udowodnie ze do 30 w drugi :) Heh,no moze jednak nie dzis,bo walentynki sie zblizaja,kobieta oczekuje :( Poza tym prosba-pilnie potrzebne vine pants+4 dla mojego elfa poniewaz biedna(elfka) chodzi gola(w tych okolicach)-straszny problem by kupic nie wspominajac o znalezieniu. Inne sptrzety takze odkupie(raczej z wyposazenia vine bo na dobre silk jeszcze nie bardzo jestem gotow) Po trzecie-nie chce tutaj smiecic zbednymi postami o sprzedazy itp wiec moze takie rzeczy zalatwimy na innym forum?Specialnym do tego celu? Oto propozycja http://www.mu-by-zene.prv.pl/ Chciallbym od razu zastrzec ze nie mam zamiaru nikomu wchodzic w droge jesli robi podobny projekt itp-to tak okazjonalnie zrobilem. PS.Dla poczatkujacych zaczalem pisac prosty FAQ.. @kani Zdaje mi sie ze Cie kojarze,chyba nawet z Toba handlowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 No ladnie sie wczoraj gralo, choc strasznie tloczno bylo i tylko 1 lvl up :( Ale przynajmniej bylo weslolo... Co do tego kolesia z hackiem co nam zabieram exp to sprawa zalatwiona. Poszedl mail, a odpowiedz byla nastepujaca: Thanks a lot. i got him. have a good day. Pozbedziemy sie wszystkich cheaterow, nie wiem czy juz pisalem ale dla przypomnienia wszelkie oszustwa piszemy na ten mail: mu-gm@webzen.co.kr . Mam nadzieje ze wczorajszy chaos, przetrze droge swoim bracia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 uff jestem po malej przerwie (wymiana monitora :P) - lvl 73dk dzis bede napieral caly dzien wiec jak ktos ma max20 lvl to zapraszam na eyeti PS ludziska starajcie sie czytac watek od poczatku bo juz widze ze sie pytania powtarzaja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 @boniek Daj znac o serwerze i o ktorej to bym sie moim elfem podlaczyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...