Skocz do zawartości
LivoO

Mu Online

Rekomendowane odpowiedzi

ech ciemnosc widze ciemnosc .... panuje na forum:) pisalem ja albo gaspar bodaj od +0 do +6 blessuje sie ze 100% skutecznoscia wiec nie widze zadnego ryzyka

poddaje sie :P sypiam po 3-4 godziny wiec troche slabo kontaktuje :P

czyli te buty co braciak ma teraz Dragon chyba +2 +12 moze sobie upgrejdnac ze 100 % skutecznoscia do +6 tylko potrzeba odpowiedniej ilosci Blessow :?:

wez daj linka do dokaldnych kobinacji kamykowych bo to co opisywales to bylo tak z grubsza albo ja znowu zle kontaktuje :P

i napisz mi jak sie robi PrintScreena bo nie moge odszukac :(

:oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wow fajne bootki za ile je kupil?

drogo ale to przeze mnie :P 2B 8O

z kamyczkami to chyba wystarczajaco jasno gaspar opisal:)  print screena robi sie printscreenem ale u mnie cos to niezbyt dziala - polecam hypersnapa:)

znalalzem te opisy :P a co do przycisku to wlasnie mi tez nie dziala i dlatego pytam :P

napisza mi jeszcze czy jak upgrejdne buty +4 +x i zrobia sie +5 +x to czy a utomatycznie beda biegowki

:?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

print screen u mnie albo nadpisuje poprzedni plik albo w ogole nie robi screenow - dlatego uzywam hypernapa

co do butkow - to raczej marne ryzyko ja jestem pewnien na 95% (nie 100% bo sam tego nie robilem) ze uzyskasz bieganie - jesli butki sa warte tego (plate lub dragon +4+12 ew odpowiedniki u innych profesji) to rob to smialo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALL @

a jak jest z bronia Chaosu - wypada podstawowa czy z jakims dodatkami, czy to zalezy od wrzuconych przedmiotow czy od czego :?:

czy mozna ja potem normalnie upgrejdnac :?:

ranger @

ja jako DW 56 (lub 57) level - znalazlem do tej pory z 10 Chaosow - Soula nie bo na Duchy sam jestem za slaby a Blessa tym bardziej bo ne HeLL Houndy nie chodze :P

natomiast na E Yeti mamy z bratem takiego niefarta ze leca nam Chaosy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie najlepiej wypadaja klejnoty? znalazlem tylko jednego chaosa na golemach w norii. Czy na jednych serwerach moga wypadac lepiej niz na innych? a i od czego zalezy wypadanie dobrych przedmiotow tj od lvl postaci, posiadanego sprzetu, zabitego potwora, szczescia?

mam narazie DK na 38lvl, EE na 32lvl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boniek_pl @

problem w tym ze w domowym katalogu MU nic nie moge odszukac - przeszukiwalem kilka razy i kupa :(

exmister @

roznie - zalezy od serwera (gdzie wypadaja) sam dokalnie nie pamietam i od szczescia (co z jakiego potwora wypadnie)

moge Ci tylko powiedziec ze 3 Chaosy znalalzem na Wigle 5 na D1 w tej trupiarni (lozeczko w ogrodzonej wnece) zaraz za Larwami

4 Chaosy wypadly mi na Noria (Wigle 3, 4, 15) na Agonie, Forescie i 2 na Golemach - miejsca rozne wiec nie pamietam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bosze:P widze ze musze sie zabrac ostro za ta strone ale po kolei:

1) chaos weap:

im lepszy przedmiot wrzucisz tym wieksze prawdopodobienstwo sukcesu na lepszy ch weap np :

wrzucamy bob+3+12+skill= ch weap +x+x+skill (niekoniecznie ale dodatkowe parametry w "broni wrzucanej" zwiekszaja nam duzo szanse na uzyskanie dodatkowych parametrow w ch weap - krotko wrzuc cos zajebiscie

drogiego i fajnego to masz jakas tam sznase na dobry ch weap)

2) blessy, soule, chaosy -eyeti davias

soule chaosy - ghost d2

bless,soul.chaos - cyclops d2

chaosy - st golem, forest monster, noria

wypadanie nie zalezy od serwerow - zalezy od szczescia

wypadanie przedmiotow zalezy tylko i wylacznie od lvlu potforka z ktorym walczysz kiedys zrobie tabele co i jak to sie wszystko wyjasni

na razie tyle - powinno wystarczyc na pare dni:)

Ps co do szotow - no ja tez wlsnie napisalem - u mnie albo nie ma a juz jak sa to ponadisywane z poprzednimi - uzywaj hypersnapa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchajcie,wpadla mi w rece taka rzecz jak Orb of Twisting Slash i wymaga 80 poziomu DK.Powiedzcie prosze,ze nie jest to czesto znajdowana rzecz na drodze wojownika bo sie zalamie(stracilem na to konia i satana)-uroki gry 15 godzin non stop z przerwami:(

Pilnie poszukuje Orb of Yeti,moge ofiarowac tylko angela..chyba ze cos sie jeszcze znajdzie(a widzialem ze chodzi po 3C ).

Prosze o pomoc i wsparcie duchowe..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MAM PYTANIE

walczac znalazlem pendant of fire lighting +2 i pytanie oten przedmiot za ile moge go sprzedac i do czego slzy ten naszyjnik czy co to jest:)

ale jednoczesnie mam na sbie pendant of fire +2 + automatic hp recovery 1% i co z tego jest lepsze co z tego bardziej warto miec na sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze ...of fire ludzie kupuja za ~20k

ja mam zwykly ...of lightning :D

a warte sa cos pad gloves +5 ?

ostatnio chcialem sobie od kolesia kupic Leather Booth +4+4% i koles: 200K :D no myslalem ze mnie pognie, czy na serio taki shit jest duzo wart ? bo ja dostalem leathery +4+8% za free :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ktos chetny na tego orba?Pewnie Ty boniek masz najblizej do tego 80 lvl-oddam za polowe ceny chaosa :D Musze miec kurna ten orb of Yeti :(

Jesli ktos bedzie mial szanse to kupic,to prosze,bo ja juz po pare godzin prubuje..- w zamian angel+gotowka+ reszte oddam pozniej jak wpadnie bo kurde nic dobrego to ja nie mam.

Ponownie zapraszam na moje forum o mu dotyczace serwera wiggle-www.mu-by-zene.prv.pl-pare rad dla poczatkujacych oraz droga elfa 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zene @

sie zdziwisz ostatnio Orb of Twisting Slash wypada bardzo czesto - np z Box of Kundum (czy jak to sie pisze) +2

braciak to kupil (Orba za 350k) i juz od kilku poziomow uzywa - zaje...fajna sprawa np na E.Yeti - sciagasz na siebie np 5 szt E.Yeti i robisz tego Twista i kazdemu Yeti ktory stoi kolo Ciebie ubywa od cholery enrgii :D nie musze mowic ze to bardzo przydatne jak jest tlok potworow i jak szybko expa sie wtedy nabija :P

a najlepsze jest to ze ktos wczoraj w Lorencji chyba na W5 wyrzucal takie Orby na rynku - a ile sie sepow zlecialo :lol:

--------------------------

The_Structor @

chyba nie odrobiles pracy domowej :P

co Ci dadza same + szukaj czegos co ma +12% a nie tylko wyzszy poziom - przyklad znalzlaem buty dla DW Pad +4 +12% ktore byly tylko o 1 pkt. gorsze od moich Sfinksow +4 +8% (ktore so o 2 poziomy wyzsze bo dzeli je Bone) :P

kani @

... of Fire - na Liche (Lorencia) i czary DW Fire

... of Piosion - na Larwy (D1), jakies Poison Monstery (LT) i czary DW Pioson

... of Ice - na Ice Monstery (Davias) i czary DW Ice

... of Lighting - na Elite Liche (D2) i czary DW Lighting

zamiast kropek Pendant albo Ring - daja wieksza szanse na unikniecie ciosu - ten Lighting np nie pozwala zeby E. Liche suwaly Toba po calej planszy jak atakuja

wiadomo ze taki sam + ale z HP jest lepszy :P

K-R-I-X @

cos ci kolesie slabo naprawiaja te dziury bo wczoraj tylko widzalem z 5 szt. 1-Hit Cheaterow :x

jednego nawet rozwalalem - dopiero za 3 razem sie udalo Skilem z Double-Blade +5 bo mnie taki 1x pykal dziadowskim toporkiem i ponad 200 zycia do tylu a potiony nic nie dawaly :x rozumiem ten Speed-Bug bo to Bug ale gosci co graja przerobionymi klientami to zupelnie nie rozumiem

niestety zapisalem tylko 2 nicki - chyba nie trzeba screenow przesylac gosciom od MU

w razie co przypominam adres ten co podlawales mu-gm@webzen.co.kr

:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gram codziennie do 3-4, ale pheh mam dopiero 25 lvl :/

btw. zabilem malego zlotego i wyrzucilo mi box of luck, jest to warte chociaz 1C ? i czy lepiej sprzedac czy sprawdzic co wyrzuci ? :D

odrobilem prace :P ale z tego co widze to oddam sklepikarzowi :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spiriit @

jakby co to DK mojego brata bede wymiekal na Wigle 5 - nie wiem jeszcze gdzie ale od okolo 22:00 powinienem byc bo bede zstepowal braciaka w party z jednym elfem ktory prawdopodobnie bedzie w naszej Gildii - jeszcze kilkanascie leveli i hop :P

ten ktos jest uczciwy bo jak brat gral to byla umowa ze ten elf bierze wszysko a braciak tylko kamyki i wypadl Blesik i umowa zostala zrealizowana :P wiec nic zaufania juz jest :) a na dodatek Polak wiec latwiej sie dogadac :P

ALL @

niech ktos kto upgrejdowal itemy napisze co i jak - bo jescze 1 Blesik do kolekcji i Dragon Boots +2 +8% (niestety nie +12% ale kosztowaly 1 Blessa) najprawdopodobniej stana sie Dragon Boots +5 +8% :P chyba ze sie uda dorwac jakies Dragon Boots +x +12% :P

tylko niech ktos napisze gdzie i jak (w jaki sposob - upuszczamy Jewela na przdmiot czy jest jakies miejsce jak Chaos Gate do uzyskania broni Chaosu) sie ulepsza :?:

szukalem na stronie MU w FAQ ale tam taki balagan (i niescislosci) ze nie da rady odszukac akurat tego co sie chce :roll: :?: :?: :?: :?: :?:

i jak jest z ta Gildia max 6 membersow czy jak na stronie ilosc = 1/10 levelu szefa :?: :?: :?: :?: :?:

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blessujemy soulujemy tak samo upuszczajac klejnot na przedmiot:P

nie warto blessowac itemow +8% - bo nie sa najlepsze w grze:) - pozatym czy twoj braciak ma juz calego dragon seta ze blessuje butki? - moim zdaniem nie warto dopoki ise nie ma calego kompletu - szkoda kamykow no chyba ze nimi sracie to sorki:P

ilosc czlonkow w gildii = lvl zalozyciela/10 (zeby zalozyc gildie trzeba pamietac 7cyfrowy numerek - pid wybierany podczas rejestracji konta)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi