Rosio Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo 8O ale jesli uwazacie, ze sa lepsze za 450 to np. jaka ? Ta MSi jest baaaaaaardzo dobra jest jeszcze ABIT ABIT KX7-333, który jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaardzo dobry ! 8) :) a jakMSI ma sie do twojego solteka albo gigabyte 7VRX ?? solteki to bardzo fajne plytki ale wkurza mnie to ze mnoznik i fsb (np ze 100 na 133) trzeba przelaczac Dipami :( i te nieszczesne problemy z fsb w granicach 166 a nawet ponizej jesli chodzi o gigabyte to sam sie nad nia zastanawialem zanim kupillem MSI, w sumie podobne plytki (w wersji podstawowej) ale o ile wiem to zmiana fsb z 100 na 133 przez Dipy no i te procentowe zmiany Vcore 8O takze wybor nalezy do ciebie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 heh nie mam kasy na 512 RAM, a co gainward to zly producent ??? No tak kasa zawsze jest ogranicznikiem. Nie nie jest zly napewno ale taniej kupisz ProLinka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 tak się składa, że mam podobny zestaw do tego co chcesz złożyć: - MSI KT3 Ultra ARU - 256 MB DDR333 Samsung - xp1700 - DVD Pioneer (slot) Powiem tak: płyta - nieźle wyposażona, stabilna, z możliwością niezłego OC (noże nie jest to pod względem O/C Abit ale stosunek możliwości/cena jest niezły). Pamięci - chodzą mi na 333MHz przy najostrzejszych timingach, więc nie jest źle (nie one będą ograniczać O/C) DVD Pioneer - 40/16 - nie narzekam na niego - jedna rzecz szczególnie mi się w nim podoba - możliwość zmniejszenia szybkości odczytu - napęd jest wtedy praktycznie niesłyszalny (spokojnie zagłuszają go wentylatory). Szczególnie jest to ważne podczas słuchania MP3 lub oglądania filmów w DIVX. Co do reszty to nie wypowiadam się, bo nie miałem z nimi osobistej styczności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo 8O ale jesli uwazacie, ze sa lepsze za 450 to np. jaka ? Ta MSi jest baaaaaaardzo dobra jest jeszcze ABIT ABIT KX7-333, który jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaardzo dobry ! 8) :) a jakMSI ma sie do twojego solteka albo gigabyte 7VRX ?? solteki to bardzo fajne plytki ale wkurza mnie to ze mnoznik i fsb (np ze 100 na 133) trzeba przelaczac Dipami :( i te nieszczesne problemy z fsb w granicach 166 a nawet ponizej jesli chodzi o gigabyte to sam sie nad nia zastanawialem zanim kupillem MSI, w sumie podobne plytki (w wersji podstawowej) ale o ile wiem to zmiana fsb z 100 na 133 przez Dipy no i te procentowe zmiany Vcore 8O takze wybor nalezy do ciebie :D Jakie procenty ??? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 heh zdecydowalem sie jak narzie, ze nie biore dvd tylko cdrw lite-on 32X, chyba lepsza od lg jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 18 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2002 czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo 8O ale jesli uwazacie, ze sa lepsze za 450 to np. jaka ? Ta MSi jest baaaaaaardzo dobra jest jeszcze ABIT ABIT KX7-333, który jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaardzo dobry ! 8) :) a jakMSI ma sie do twojego solteka albo gigabyte 7VRX ?? solteki to bardzo fajne plytki ale wkurza mnie to ze mnoznik i fsb (np ze 100 na 133) trzeba przelaczac Dipami :( i te nieszczesne problemy z fsb w granicach 166 a nawet ponizej jesli chodzi o gigabyte to sam sie nad nia zastanawialem zanim kupillem MSI, w sumie podobne plytki (w wersji podstawowej) ale o ile wiem to zmiana fsb z 100 na 133 przez Dipy no i te procentowe zmiany Vcore 8O takze wybor nalezy do ciebie :D Jakie procenty ??? :? no przeciez Vcore na gigabyte zmienia sie o iles procent np. o 5 lub 7,5% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 qmajcie na tej stronie http://www.sklep.age.pl/list.php?m_grupa=K...&m_sort=m_nazwa jest Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra 650 (TV, GS) za 799 zl Jest chyba lepszy od zwyklego 650 gf 4200 64mb a cena prawie ta sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...