Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo  8O  

ale jesli uwazacie, ze sa lepsze za 450 to np. jaka ?

Ta MSi jest baaaaaaardzo dobra jest jeszcze ABIT ABIT KX7-333, który jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaardzo dobry ! 8) :)

a jakMSI ma sie do twojego solteka albo gigabyte 7VRX ??

solteki to bardzo fajne plytki ale wkurza mnie to ze mnoznik i fsb (np ze 100 na 133) trzeba przelaczac Dipami :( i te nieszczesne problemy z fsb w granicach 166 a nawet ponizej

jesli chodzi o gigabyte to sam sie nad nia zastanawialem zanim kupillem MSI, w sumie podobne plytki (w wersji podstawowej) ale o ile wiem to zmiana fsb z 100 na 133 przez Dipy no i te procentowe zmiany Vcore 8O takze wybor nalezy do ciebie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak się składa, że mam podobny zestaw do tego co chcesz złożyć:

- MSI KT3 Ultra ARU

- 256 MB DDR333 Samsung

- xp1700

- DVD Pioneer (slot)

Powiem tak: płyta - nieźle wyposażona, stabilna, z możliwością niezłego OC (noże nie jest to pod względem O/C Abit ale stosunek możliwości/cena jest niezły).

Pamięci - chodzą mi na 333MHz przy najostrzejszych timingach, więc nie jest źle (nie one będą ograniczać O/C)

DVD Pioneer - 40/16 - nie narzekam na niego - jedna rzecz szczególnie mi się w nim podoba - możliwość zmniejszenia szybkości odczytu - napęd jest wtedy praktycznie niesłyszalny (spokojnie zagłuszają go wentylatory). Szczególnie jest to ważne podczas słuchania MP3 lub oglądania filmów w DIVX.

Co do reszty to nie wypowiadam się, bo nie miałem z nimi osobistej styczności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo  8O 

Ta MSi jest baaaaaaardzo dobra jest jeszcze ABIT ABIT KX7-333, który jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

solteki to bardzo fajne plytki ale wkurza mnie to ze mnoznik i fsb (np ze 100 na 133) trzeba przelaczac Dipami :( i te nieszczesne problemy z fsb w granicach 166 a nawet ponizej

jesli chodzi o gigabyte to sam sie nad nia zastanawialem zanim kupillem MSI, w sumie podobne plytki (w wersji podstawowej) ale o ile wiem to zmiana fsb z 100 na 133 przez Dipy no i te procentowe zmiany Vcore 8O takze wybor nalezy do ciebie :D

Jakie procenty ??? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem o tej mobo i podobno jest dobra duzo osob z forum rowiez ja polecalo  8O 

Jakie procenty ??? :?

no przeciez Vcore na gigabyte zmienia sie o iles procent np. o 5 lub 7,5%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...