Kubasik Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 szukam chlodnicy ktora mogłaby się zmiescic do mojego chiefteca pod koszyki na hdd , jeden koszyk juz usunąłem wiec troche miejsca sie zrobilo , ale nie zaduzo :( maxymalne wymiary to : szerokosc 17 a wysokosc 21 z rurkami jaka chlodnice radzilibyscie kupic ??? w rozsądnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Podpowiedzi szukaj w moim podpisie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 czytalem opis twojego wc i ogladalem galerie, ale chcialbym chlonidnice ktorej nie musialbym skracac/przycinac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 A ja wywalilem chlodnice na zewnatrz :) Inna sprawa ze jest bardzo ladna. Jak skoncze to sie pochwale. Soooooon... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 polonez wejdzie (taki mialem) ale buda po zainstalowaniu WC wazy ze 40 kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 jesli polonez podobny jest do duzego fiata (a chyba tak?) to nie wejdzie. chyba, ze wyjmiesz tez i drugi koszyk. wymiary ma 15x26,5 (bez rurek) i raczej rozsadna jest wymiana oryginalnych rurek na jakies miedziane kolanka co da ok 28cm dlugosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Lepiej kupic i skrocic kadet'a, bo wykorzystasz max. powierzchni na porzodzie jaka mozesz osiagnac po wyjeciu koszyczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...