Gość zimny1 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 dzis przymierzałem się do załrzenia na moją grfe coolera od athlona xp kiedy ja wyciągnołem okazało sie że kołeczki radiatora(jeżeli sa to kołeczki) są zatopione w czyms w stylu silikonu powiem tyle co to za jakis cudo techniki :) karta to mercury gf 4ti 4200 a tak pozatym opłaca mi sie go zmienic na jakiegos msi 4200 4600? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 mam pomysl moze to..... silikon ^^ nie oplaca sie zmieniac 4200 na 4200 na 4600 tez nie bo to drogie ,a 4200 podkrecic tez sie da przeciez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 ludzie prosba piszcie jakies LOGICZNE nazwy postow zimny1 zmien go na jakis bardziej pasujacy do tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 moj przedmowca ma racje. nie oplaca sie zmieniac warto radczej podkrecic troche. ale ja to bym na twoim miejscu zmienil sobie tego zasilacza codeshita jak chcesz krecic:) bo nie wroze najlepszej stabilnosci temu zestawowi po oveclockingu. i iniebezpieczenstwo jest ze zasilacz zrobi buumm i zabierze ze saba co sie da a oszczedzi stacje dyskow tylko. pozdro to all:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...