lopik_ Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 kupiłem neo zainstalowałem i wyskakuje mi taki komunikat nie wiecie co to ???? http://lukig2.webpark.pl/blad.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 1.Masz cos podpiete pod USB innego. ? 2.Czy modem Sagem instalowales odzielnie czy krok po kroku jak jest w instrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Z tego co pamiętam taki topic już był. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 1.Masz cos podpiete pod USB innego. ? 2.Czy modem Sagem instalowales odzielnie czy krok po kroku jak jest w instrukcji. ad. NIE ad2.tak krok po kroku instalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Z tego co pamiętam taki topic już był. Poszukaj. nie być taki podaj linka PLIZ PLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZ PLIZPLIZPLIZPLIZPLIZPLIZ:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...