Wariat Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Czesc czy podlaczenie 35 diod niebieskich 3v nie obciazy mi zbytnio zasilki planuje je podlaczyc rownolegle .Zasilacz 400w Tracer Podpiete mam nagrywarke DVD i zwykla ,DVD dysk 40 .athlon2200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmoss Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Nie sadze abys zbytnio obciazyl zasilacz a to z tego wzgledu ze diody maja okolo 20 mA kazda a twoj zasilacz bedzie zapewne mial od 35-40 A Wiec pozostaje ci jeszcze jakies 34-39 A :D lol ale zagmatwalem :D W kazdym razie na 100% nie obciazysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 35 x 20mA = 0.7A czyli tyle co jakis dysk albo pol CD-ROMu :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariat Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Dzieki juz wiem ze moge podlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 35 diod powiadasz :]... zycze powodziana w lutowaniu kabelków :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Powodzenia w lutowaniu tego :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Jeszcze tak mnie naszło. Ile można podłąćzyć pod 1 molexa pod te 12V, czy tam 5V? Czy to nie będzie problemowe jeśli się podłączy pod te jedne 12V - 35 LED albo np. 4 Wiatraki 80mm, oczywiście nie szeregowo, tylko każdy do tego jednego molexa do kabelka 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Sprawdź ile każdy wiatrak ssie prądu, dodaj te perwersje które już masz w komputrze i już wiesz (tada.wav). Wszystkie 12V i 5V z wtyczek i tak są połączone na PCB zasilatora, więc to ganc pomada, do którego i co podłączysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 i tu sie mylisz jonas :] . Oczywiascie ze som połonczone razem... Fizyka fizyką.. ale przypadek z zycia wziety.. czytaj z mojego kompa ;] baracuda 7... i na tem samym kablu cokolwiek.. np FDD. Zapalam dyskietke i co? Gasnie mi swiatło w HDD (zaczymuje siem). Na innej smiga normalnie... czemu? Spdadek napiecia na kabelkach? :] Ale spox... takie efekty specjalne wystepują (chyba) tylko jak w komputzerze brakuje prądu... za słaby zasilacz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 i tu sie mylisz jonas :] . Oczywiascie ze som połonczone razem...A mła jak napisałem? takie efekty specjalne wystepują (chyba) tylko jak w komputzerze brakuje prądu... za słaby zasilacz :]Se kup pozłacane i tak dalej kabulki 6mm^2 i jakiś prawdziwy zasilator, a nie makietę z Tajwanu, a potem mnie z błyskiem w oku podchwytliwie zapytuj :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...