--Ja[x]a-- Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Mam pewien problem :P Sprawdzilem i na plycie z drv do tej karty sieciowej nie ma sterownikow pod linuxa. Bylem na stronie producentai tam rownez nie ma takowych. Bardzo bym chcial postawic Mandrake 9.1 tylko nie wiem czy jak to zrobie bedzie mi dzialala karta sieciowa. Szukalem rowniez w wielu innych miejscach i rowniez nic ... Jezeli ktos cos wie na ten temat to prosze o pomoc !! .:DziEki:. PoZDro for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Ja chrzanię. TAK TRUDNO POSZUKAĆ DOBRZE? 1 zapytanie w guglach jakie wpisałem. 1 odpowiedź jaka wypadła. http://www.google.com/search?num=100&ie=UT...ng_en%7Clang_pl TAK TRUDNO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Ja[x]a-- Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 kurde DZIEKI jestes WIELKI !! a ja no coz ... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 jakbys mial jakies problemy to sie zglos - mi sie udalo instalnac ja wczoraj pod mandrake 9.0:-) sie nameczylem rowno... acha ALL in ONE znajdziesz na: http://www.houseofcraig.net/acx100_howto.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzykomaniac Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 ZAPŁACE W MIARE POTRZEBY OSOBIE CO POMORZE MI ZAINSTALOWAC KARTE RADIOWA SIECIOWA WL-8305 ABY URUCHOMC MI SIEC NA LINUKSIE MANDRAKE 10 PL!!!! JEZELI JESTES Z GLIWIC I OKOLIC I ZNASZ SIE NA TYM (UDAŁO CI SIE TO) ZGŁOŚ SIE NA GG 6676156 )TO SIE DOGADAMY!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 ja mam ta karte zainstalowana na slackware 9.1, kluczem do instalacji jest bardzo dokladne przeczytanie readme i koniecznie ze zrozumieniem ;). katra chodzi na acx100 + orginalny firmware. puki co to nie mialem z nia zadnego problemu, pomyka juz cos od lutego, czyli 5 miesiecy niemal bez przerwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...