kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Panowie, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać :? , wiem że kumpel zapodał mi filmik z wygłupami jego znajomych i to co zobaczyłem... ehhh.... zresztą wyciąłem fragment - zobaczcie sami: http://www.kucyk-lukasz.neostrada.pl/sanki.avi kompresja divx, waga 2MB jak dla mnie NoComment... można jechać 20, 40 km/h, ale tyle 8O - specjalnie nie powiem ile, aby nie psuć wam zabawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 możliwe że kolesie lubią oglądać jackass :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 możliwe że kolesie lubią oglądać jackass :twisted:możliwe, ale nie wiem czy było by co zbierać gdyby saneczki zrobiły fik... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Ostro jeb... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Hardcore !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 czy ja wiem czy to bylo 110 mk/h :? - jakos tak wolno mi sie to zdaje :) mialem ta przyjemnosc jechac 100km/h po sniegu na kuligu i wierzcie mi: smierc w oczach to malo powiedziane ... bylo nas 4 => 3 x sanki + 1 nartosanki przypiete z tylu do ML'a i jezdzilismy po lasach w scianie drzew ze srednia predkoscia 40/50 km/h :) wtedy (2 lata temu) smialismy i chcielismy jechac szybciej nawet jednak jak potem wspominalismy ten wypad to konczylo sie zawsze jednym zdaniem: "przeciez jakbym spadl z tych sanek przy 40km/h i walnal w drzewo to ... :?" no ale jak mowilem wtedy chcielismy wiecej i wiecej , szybciej i szybciej wiec znalezismy dluuuuuuga prosta (juz bez drzew po bokach) i priorytetem bylo magiczne 100km/h Szczescie tylko ze po oby stronach prostej bylo szczere pole bo nie wszyscy doczekalismy 100 :? - jeden kumpel spadl z sanek gdy bylo jakies 80/90 ... wpadl w pole ze sniegiem i 20 minut dochodzil do siebie - kolejne co szczesliwe ze tylko 2 z 4 mialo kaski i akurat on mial. nic mu sie nie stalo ... ja jechalem bez kasku - teraz moge sie "pochwalic" ze jechalem 100km/h na sankach ale nikomu nie polecam takich zabaw :) Mam gdzies fotke jaka zrobilismy po lesnych przejazdach - jak zeskanuje to moge dorzucic na dowod mojej opowiesci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 czy ja wiem czy to bylo 110 mk/h :? - jakos tak wolno mi sie to zdaje :) mialem ta przyjemnosc jechac 100km/h po sniegu na kuligu i wierzcie mi: smierc w oczach to malo powiedziane ... bylo nas 4 => 3 x sanki + 1 nartosanki przypiete z tylu do ML'a i jezdzilismy po lasach w scianie drzew ze srednia predkoscia 40/50 km/h :) wtedy (2 lata temu) smialismy i chcielismy jechac szybciej nawet jednak jak potem wspominalismy ten wypad to konczylo sie zawsze jednym zdaniem: "przeciez jakbym spadl z tych sanek przy 40km/h i walnal w drzewo to ... :?" no ale jak mowilem wtedy chcielismy wiecej i wiecej , szybciej i szybciej wiec znalezismy dluuuuuuga prosta (juz bez drzew po bokach) i priorytetem bylo magiczne 100km/h Szczescie tylko ze po oby stronach prostej bylo szczere pole bo nie wszyscy doczekalismy 100 :? - jeden kumpel spadl z sanek gdy bylo jakies 80/90 ... wpadl w pole ze sniegiem i 20 minut dochodzil do siebie - kolejne co szczesliwe ze tylko 2 z 4 mialo kaski i akurat on mial. nic mu sie nie stalo ... ja jechalem bez kasku - teraz moge sie "pochwalic" ze jechalem 100km/h na sankach ale nikomu nie polecam takich zabaw :) Mam gdzies fotke jaka zrobilismy po lesnych przejazdach - jak zeskanuje to moge dorzucic na dowod mojej opowiesci ;) Hardcore jeteś :lol: :wink: jak to wcześniej junior powiedział 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Lubię Jackass, ale najbardziej Hardcore to było CKY i CKY2 :lol: A Ci goście na 100 przesadzili troszeczkę z prędkością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 u nas na takich sankach tez latem jezdza kolesie i sie nei chwale :) to chyba jakis normalny sport :) ale tylko i wylacznie w nocy - fajnie sikrzy, na szczescie teraz postawili hopy wiec nie ma jak na sankkach smigac wokol osiedla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 nie takie zle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 możliwe że kolesie lubią oglądać jackass :twisted:możliwe, ale nie wiem czy było by co zbierać gdyby saneczki zrobiły fik... :lol:no fakt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 OK - zrobilem skana :D troche niewyrazny bo skaner nie jest pierwszej nowosci ale mysle ze cala esencja zostala zawarta :lol: Oto MY - saneczkarze, poubierani w gogle, czapki, i najgorsze ciuchy jakie dalo sie wygrzebac z szafy :lol: (na tych 2 "turystow" nie patrzcie ;)) - moje rekawiczki wymiataja ;) Fotka na interii wiec jakby przekroczyl sie transfer to klikac => TU <= - powinno dzialac ... chyba nie musze dodawac ze ci co jechali za ML'em trzezwi nie byli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 kucyk - :o normalnie mocne ale saneczki Gie-eN-Zet'a wydaja sie byc bardziej jackass'owe :D czekam na kolejne zgloszenia... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Pawel_k chcesz kolejne zgłoszenie? hmmm ja mam z cyklu "najbardziej głupia rzecz, którą robiłeś i później dziwiłeś się ze to jadnak wydarzyło się to naprawdę". Nie wiąże się z sankami bezpośrednio ale z jazdą po leśnej drodze, nocą - Jeepem Wranglerem - niby nic dziwnego ale nie w sirodku auta tylko na zewnątrz a dokładnie stojąc na tylnym zdtrzku (kto widział Wranglera wie że ma dość szerokie zderzaki tak że stopa się mieści) trzymając się tylko ramy z prędkością (dokładnie nie wiem nie widziałem stamtąd prędkościomierza :lol: ) ale na pewno więcej jak 50km/h sądzę, że 80km/h miejscami było spokojnie. Na początku było fajnie ale jak zdałem sobie sprawę jakie jest ryzyko chciałem szybko zakończyć tą "zabawę". NIE RÓBCIE TEGO SAMI :!: Później jeszcze nie raz nie mogłem uwierzyć, że byłem zdolny coś takiego zrobić 8) I pewnie dla wielu wyda się to mocno nieprawdopodobne ale wieźcie prawdziwe (niestety nie mam żadnych zdjęć). PS. nie było to 100% zamierzone działanie ale w tym czasie tym Jeepem jechało ~10 osób i nie było miejsca wśrodku :lol: . Ale naprawdę nie próbujcie tego powtarzać :idea: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jackass rulez :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 wprawdzie nie sciagalem tego ale domyslam sie o jaki filmik chodzi. jusz go widzialem chyba, zatytulowany polski jackass czy jakos tak. ale hardcore niezly :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 wprawdzie nie sciagalem tego ale domyslam sie o jaki filmik chodzi. jusz go widzialem chyba, zatytulowany polski jackass czy jakos tak. ale hardcore niezly :twisted:To nie to o czym myślisz, ale coś podobnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 a może to ktoś udostępnić bo od kucyka idzie o,9kb/s tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 :twisted: :twisted: Znam Ci i JA takie zabawy na śniegu. Z tym, że ja miałem zaszczyt jaechać za MALUCHEM ciągnąłcym na 5m linie maskę silnika od TRABANTA (2~3 osoby) i dalej była podłączone sznki szeregowo, sztukl dwie (po 1 osobie). Jeździliśmy po ulicy długości ok. 1 km pokrytej grubą warstwą świeżego śniegu. Ulica ta jest na całej bługości obstawiona garażami, a zaletą je jest to, że ma małe pętle co 200 metrów. Pętle pozwalają zawrócić spokojnie lub z użyciem hamulca ręcznego. I tak też kumpel robił, tylko co przejaz to robił to z coraz większą predkością i któregoś razu znaleźliśmy się na ścianie garaży. Oczywiście tylko osoby jadące za MALCEM. V max był przy 70~75 km/h ale to i tak było dużo za dużo dla mnie. Dobrze, że mieliśmy wszyscy kaski, gogle i kombinezony narciarskie, bo było szybko, ostro, niebezpiecznie, mokro i zajebiście :twisted: :twisted: . Filmik obejrzałem i :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Dobrze, że żaden z rajdersów nie puszczał gazów, bo dzięki iskrom miał by dopalacze :lol: :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ja przyłączam siędo prośby finalcell mam transfer 325bajtów/s i mnie trafia :) Niech ktoś to wrzuci na jakiś szybszy serwer, albo mi wyśle na majla (mevius@kompz.org) - ja wrzucę na swój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 mnie sie zadzylo jechac na nartach bez kijków (freestyle roxx :twisted: ) z góry ktora miala okolo 78 stopni względem ziemi :D :D :D :D cos kolo 100 bylo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: w Alpach naturlich.... ale to byl przypadek, bo wjechałem w las jak to mam w zwyczaju i jakos sie nagle stromo zrobilo... :twisted: co do sanek to mam jeszcze inną historię.... jeździliśmy na oponach które słuzyły jako doniczki kolo jakiegos klubu pod górą parkową.. jest to taka gorka w centrum w miasta, co roku wyślizguja i polewaja wodą ten pagórek od połowy mw. wtedy na WOŚP poszlismy... i trzech jechalo na jednej oponie :twisted: a ja sie walnąłem na 4 gdzies w polowie trasy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 mnie sie zadzylo jechac na nartach bez kijków (freestyle roxx :twisted: ) z góry ktora miala okolo 78 stopni względem ziemi :D :D :D :D cos kolo 100 bylo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: w Alpach naturlich.... ale to byl przypadek, bo wjechałem w las jak to mam w zwyczaju i jakos sie nagle stromo zrobilo... :twisted: co do sanek to mam jeszcze inną historię.... jeździliśmy na oponach które słuzyły jako doniczki kolo jakiegos klubu pod górą parkową.. jest to taka gorka w centrum w miasta, co roku wyślizguja i polewaja wodą ten pagórek od połowy mw. wtedy na WOŚP poszlismy... i trzech jechalo na jednej oponie :twisted: a ja sie walnąłem na 4 gdzies w polowie trasy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: aha, potem przydymalismy w ściane klubu tak że moj kolega o malo nie dostknal rynny :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Proponuje stworzyc topic , ktory zbieralby wszystkie "chore" dokonania forumowiczow :-) Kilka juz jest .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Proszę link: http://kompz.org/mevius/sanki.avi Sorry że nie wczoraj, ale jak dorwałem pełną wersję NFS: Underground to się nie mogłem odczepić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 V max był przy 70~75 km/h ale to i tak było dużo za dużo dla mnie. Dobrze, że mieliśmy wszyscy kaski, gogle i kombinezony narciarskie, bo było szybko, ostro, niebezpiecznie, mokro i zajebiście :twisted: :twisted: . wiem cos o tym :lol: tylko u mnie dolozyc trzeba 30 km/h ;) smierc w oczach bo ja bez kasku ! :? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a to ja mam pytanie czy sa w wawie osoby, ktore robia tego typu rzeczy?? bo jestem chetny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 U nas to wyglada nieco inaczej :twisted: Zjerzdza sie z gory ktora heh jest stroma na maxa (kto mieszka w gdansku to wie co to "krecona gora". Zjazd wyglada tak ze jest to gora ktora u swoich podnozy ma troche plaskiego terenu a dalej ... .. skarpa konczaca sie poprostu rzeką !! Predkosc koncowa przy wejsciu na ten plaski teren spokojnie na dobrych sankach potrafi przekroczyc nieraz 70-80km. Patent przy zjezdzaniu jest taki zeby zdazyc wyheblowac przed skarpa. Wierzcie mi ze sa tam tacy co pobijaja doslownie rekpordy poredkosci :) Najciekawiej wyglada sam zjazd bo jest moment gdzie widac z gory jak by sie prosto jechalo do oblodzonej rzeki :D:D :twisted: :twisted: heh a z innyhc rzeczy : Wiecie ze mozna jechac na dachu samochodu naprawde szybko po wyboistej drodze?? :twisted: Albo wiecie ze do syrenki wejdzioe 10 osob i mozna nia spokojnie jechac ?? oczywiscie po obcieciu dachu i zrobieniu z niej cabrio :) A wiecie ze taka syrenka nie potrafi plywac :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a to ja mam pytanie czy sa w wawie osoby, ktore robia tego typu rzeczy?? bo jestem chetny :D tylko powiadom szpital zeby sie ciebie spodziewali.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a to ja mam pytanie czy sa w wawie osoby, ktore robia tego typu rzeczy?? bo jestem chetny :D tylko powiadom szpital zeby sie ciebie spodziewali.... ;) hehs... oddzialy chirurgiczne znam, jak wlasna kieszen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 a to 125p 14osób i co z tego my tak z dysokteki jechaliśmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...