DR.Zepsu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Mianowicie nie wiem czycos jest źle ustawione ale mam strasznie mały transfer przy śiąganiu ok. 2kb/s a ci co ciagnął od mnie to jadą sobie na 15 kb/s Czy można jakos zwiększyć, przyspieszyć ten transfer?? Jeżeli chodzi o łącze to max mozna około 60 kb/s ale jak jest dobry serwer to troche szybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Transfer zalezy od ilu userow sciagasz i jakie maja limity. Nie wiem jak w eDonkey, ale u siebie w eMule ustawilem Limit pobierania 10kB/s Limit sciagania 64kB/s (+Nielimitowane pobieranie) Byc moze masz lacze asymetryczne (np. Neo+), zapychaja ci caly Upload i nic nie mozesz pobierac. Ustaw limity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Ustawiłem up 10 dl 80 porty zmieniłem na: TCP port na 23 UPD Port na 27962 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 wogóle nic nie konfigurowałem w eDonkey 2000 uzywam go od kilku dni czytałem chyba wszystkie posty na forum zwiazane z p2p i znalazłem tylko cos o modach i hi id tylko nie wiem gdzi można znaleźc te hi id Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...