tomcyk Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 no wiec mam problem taki ze jak próbuje sie połaczyc z hubem METALHEAVEN.no.ip.org to mnie od razu automatycznie wysyłą na jakis kijowy skagge...costam !!!!!!!!nie pisze mi nic ze mam banana ani nic ,po prostu U R being redirected itd!!!!!!! próbowałem najnowsza wersje dc++ i to samo zalezyu mnie na tym zeby sie tam znalezć i to bardzo.. mam udostepnione 70gb (tam jes chyba 40) slotow 9 ..a gdyby było za duzo ludzisk to i tak bym sie tam dopchał a ja nie moge sie zalogowac juz od 3 dni POMOŻECIE ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 1.może zmienili wymagania albo coś i cie przekierowywuje .... 2.może owy hub nieistnieje (istnieje jako inny) tylko domena ta sama została ps. żeby cie informowało o czymś że masz zamało to musi być bot ustawiony bo niektóre softy do stawiania huba tego nieobsługują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 U mnie przy probie polaczenia z tym hubem, wyskakuje *** Nieznany adres. Jezeli rzeczywiscie masz bana, sprobuj zmienic nicka. Bardzo przydatny przy omijaniu banow jest dynamiczny IP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nie mysle coby to był banan.....moze cos z hubem sie dziewje??? tak jak gadał astex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 huby na ogol przekierowuja gdzie indziej jak sa zapchane na full'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...