KOala Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Po przypadkowym wykasowaniu (miałem wyłączony kosz) moich trzymiesięcznych zbiorów zdjęć z cyfrówki znaczną ich część udało się odzyskać dzięki programowi do odzysku skasowanych plików. Jednak spora część tych plików mimo właściwej wielkości nie otwiera się w przeglądarce lub programie do edycji plików graficznych lub otwiera się tylko częściowo (widać centymetr do czterech z góry obrazka). Czy istnieje jakiś software, który potrafi naprawić strukturę takiego pliku, bo tutaj moim zdaniem tkwi przyczyna błędu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Raczej chyba nie da rady... :( Poczatek pliku leci jako JPG a pozniej smieci... Szkoda ze nie miales backupu... od tego sa np. nagrywarki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Raczej chyba nie da rady... :( Poczatek pliku leci jako JPG a pozniej smieci... Szkoda ze nie miales backupu... od tego sa np. nagrywarki :lol: No właśnie chciałem nagrać na płytkę, zaznaczyłem wszystkie katalogi w Win Cmd, aby zobaczyć ile miejsca zajmują, porozmawiałem z dzieckiem, zapomniałem o pierwotnym zaznaczeniu, zaznaczyłem śmieci do usunięcia i ... wszystko poszło w kanał! Żeby było śmieszniej poprzedniego dnia przykryłem partycję obrazem innej partycji za pomocą Drive Image, wczoraj pękła mi rura z wodą w domu, a póżniej autobus przerysował mi bok samochodu, dzisiaj założyli mi blokadę na koło. Fatum jakie czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A to pech :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 pech to mało powiedziane , toż to tragedia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...