shakur_45 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 ja najbardziej lubilem kosmiczne pojazdy ( 4 kolowe lub wiecej) lub kosmiczne rakiety heh gdzies tam jeszcze sie wala pol metrowy pojazd kosmiczny to bylo cos !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 To byly czasy :roll: Seria Technics rzadzila, mialem m.in. wypasna maszyne do rysowania linii prostych (dalo sie z niej zrobic inna maszyne do rysowania krzywych Beziera :) i dwa rodzaje dzwigu, stacjonarny i mobilny). To bylo cos :twisted: Niezla seria poza Technics to byl tez bodajze Modelteam. Mialem z tego niecienki bialy ciagnik 14-kolowy 8) . Poza tym troche mniejszych zestawow z serii Castle, Pirates i Town. Szkoda ze wszystko sprzedalem :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 O właśnie.... a gdzie moje lego. Muszę je odszukać i coś poskładać jak dawniej. Lego to super rzecz. Byłem, jestem i zawsze będe zwolennikiem tego cudu. Tak wiele pięknych chwil się spedziło nad tymi zestawami. Jak kiedy w życiu bym mial kasę luźną to na pewno sobie kupię jakiegoś wypasionego Technicksa (zdalnie sterowane auto, czy jakąs maszyne budowlaną albo coś sterowanego z kompa). :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 no wlasnie lego jest Technic :) przedmowca mial racje, wiec nie piszmy Technics :) tylko Technic :) btw :) spavatch mam oba te zestawy, o ktorych mowisz :) :) :) pod warunkiem, ze koparka miala byc koloru czerwonego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 kiedys ja sie nimi bawilem (zawsze mazylem o statku pirackim i jakiejs fajnej wyspie oraz o komisariacie policji porcie itp itd) teraz za Lego wzial sie moj mlodszy brat [wiek 5 lat] a ja czuje ze to juz nie to. odnosnie tych nowych klockow tego to dla mnie troche przegiecie zrobili z nich takie zestawy zrob-to-sam cos jakby skladane modele samochodow od burago :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 taaaaaa LEGO RULLEZ TEchnic rządzi ;-) mialem tych klockoof duzo ale zawsze marzylem o takim co sie na kody steruje :/ niestety rodzice mi nie dali kasy i dzis sie nawet ciesze bo byla by kasa wyrzucona :P dzis mam 15latek i lego sie nie bawie od 12 :D i jest ql wkoncu komp daje wiecej zabawy p.s moze macie foty swoich cudnych modeli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...