Skocz do zawartości
Gość

LEGO(c) i Wy...

Rekomendowane odpowiedzi

To byly czasy :roll: Seria Technics rzadzila, mialem m.in. wypasna maszyne do rysowania linii prostych (dalo sie z niej zrobic inna maszyne do rysowania krzywych Beziera :) i dwa rodzaje dzwigu, stacjonarny i mobilny). To bylo cos :twisted:

Niezla seria poza Technics to byl tez bodajze Modelteam. Mialem z tego niecienki bialy ciagnik 14-kolowy 8) . Poza tym troche mniejszych zestawow z serii Castle, Pirates i Town.

Szkoda ze wszystko sprzedalem :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie.... a gdzie moje lego. Muszę je odszukać i coś poskładać jak dawniej.

Lego to super rzecz. Byłem, jestem i zawsze będe zwolennikiem tego cudu. Tak wiele pięknych chwil się spedziło nad tymi zestawami. Jak kiedy w życiu bym mial kasę luźną to na pewno sobie kupię jakiegoś wypasionego Technicksa (zdalnie sterowane auto, czy jakąs maszyne budowlaną albo coś sterowanego z kompa). :P :P :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys ja sie nimi bawilem (zawsze mazylem o statku pirackim i jakiejs fajnej wyspie oraz o komisariacie policji porcie itp itd) teraz za Lego wzial sie moj mlodszy brat [wiek 5 lat] a ja czuje ze to juz nie to. odnosnie tych nowych klockow tego to dla mnie troche przegiecie zrobili z nich takie zestawy zrob-to-sam cos jakby skladane modele samochodow od burago :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaaaa LEGO RULLEZ

TEchnic rządzi ;-) mialem tych klockoof duzo ale zawsze marzylem o takim co sie na kody steruje :/ niestety rodzice mi nie dali kasy i dzis sie nawet ciesze bo byla by kasa wyrzucona :P dzis mam 15latek i lego sie nie bawie od 12 :D i jest ql wkoncu komp daje wiecej zabawy

p.s moze macie foty swoich cudnych modeli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi