kikus Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Kupiłem... w końcu ! ;] Mam kilka pyt. 1. w tym zasilaczu wogole nie czuć wiatru z wiatraka... on tak ma zawsze czy to coś nie tak? 2. Czy jest konfiguracja którejh nie zniesie ten zasilacz? 3. Lame : co czego jest takie goofno w takiej papierowej torebce ? Dołączone do zasiłki... w środku są takie kulki... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ...Mam kilka pyt... ad 1. to chyba dobrze - wolalbys miec huragan (i loskot) ad 2. np dual Opteron, 2GB RAM, 8 HDD SCSI - tego pewnie by nie uciagnal :P ad 3. napoj energetyzujacy :lol: a na serio "pochlaniacz" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ad 3. napoj energetyzujacy :lol: a na serio "pochlaniacz" A dokładniej "pochłaniacz" wilgoci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 aha... thx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...