Skocz do zawartości
C3buś

Stare AMD

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj okazało się, że przez kilka ładnych lat żyłem w niewiedzy... Myślałem że mój stary komp (myślałem że Pentium 90 ) jest made by Intel... Dzisiaj jednak poszperałem w nim i okazalo sie, że proca mam AMD K5-PR90 !! :) Na płycie Intelowskiej Trition FX :lol: Na kompie nie ma painta, więc do Worda screena z cpu-z wkleiłem... Nie ma za dużo imformacji :wink: sprawdźcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj okazało się, że przez kilka ładnych lat żyłem w niewiedzy... Myślałem że mój stary komp (myślałem że Pentium 90 ) jest made by Intel... Dzisiaj jednak poszperałem w nim i okazalo sie, że proca mam AMD K5-PR90 !! :)

LOL MAKSYMALNY :lol: :lol: :lol: buehehehehe :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj okazało się, że przez kilka ładnych lat żyłem w niewiedzy... Myślałem że mój stary komp (myślałem że Pentium 90 ) jest made by Intel... Dzisiaj jednak poszperałem w nim i okazalo sie, że proca mam AMD K5-PR90 !! :) Na płycie Intelowskiej Trition FX  :lol: Na kompie nie ma painta, więc do Worda screena z cpu-z wkleiłem... Nie ma za dużo imformacji   :wink:  sprawdźcie :)

Urzekła mnie twoja histora :twisted: :twisted: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] Nie ma za dużo imformacji  :wink:  sprawdźcie :)

hym. word o ile sie orientuje jest edytorem tekstu. oprocz tego poteznego narzedzia do oborbki grafiki masz takze w windzie takie cus jak "paint". swietnie nadaje sie do pisania tekstow. ale na upartego mozna wrzucic tam grafike i zapisac w jednym z tzw. formatow graficznych - np jpg (przeznaczonych rzecz jasna dla dokumentow tekstowych)

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pshem: "oprocz tego poteznego narzedzia do oborbki grafiki masz takze w windzie takie cus jak "paint". swietnie nadaje sie do pisania tekstow. ale na upartego mozna wrzucic tam grafike i zapisac w jednym z tzw. formatow graficznych - np jpg (przeznaczonych rzecz jasna dla dokumentow tekstowych)"

Przeca napisal ze nie ma painta.

Poza tym Było SZUKAJ !! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Późno już i nie zwróciłem uwagi że to nie ten dział... Sorx :)

btw: w biosie nie mogę zmieniać fsb więc nici z o/c . Dlatego nie pisałem do tamtego topicu. Hmm no chyba że biosu nowego poszukam :D

A zworki na plycie masz?? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi