przeciwnik Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Ponowie jak jest u was z temperaturą? u mnie w spoczynku temp. jest 35 stopni a w stresie dochodzi do 52 stopni 8O Nie wiem czemu jest taka duża różnica temperatur. Proca mam 2000 xp wykręconego na 2400 xp 2 wiatraki w budzie, wentyl na procu spire falcon rock2, pasta ceramiczna. kilka dni temu zaktualizowalem na najnowszy bios. Na starym nie pamiętam jakie temperatury były :( aha dodam, że nie mam cooper shima, wentylator sprawdzalem i na 100 % dobrze do proca dolega. Prosze o pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nikt nie ma tej pyty:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nie przygladalem sie temperaturom w takim stopniu ,ale takie zjawisko mozna wytlumaczyc prosto w biosie zaszyte moga byc skladniki wylaczajace czesc jednostek podczas spoczynku (softcooler) albo podstawa raditora slabo sobie radzi z odbieraniem ciepla z malej powierzchni po przekroczeniu pewnej ilosci wydzielania tego ciepla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 moze ktoś wie czy i gdzie na tej płycie zmienia sie napiecie na agp bo mam taką serwisąwą i wygląda na to że jest padnięta bo w systemie ful stabil a jak odpale gierke albo 3dm to sodłownie 3 sek i rest albo wywala do pulpitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nie ma zmiany napiecia dla AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 lol to zgłaszam przypadek padnietej płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 nie przygladalem sie temperaturom w takim stopniu ,ale takie zjawisko mozna wytlumaczyc prosto w biosie zaszyte moga byc skladniki wylaczajace czesc jednostek podczas spoczynku (softcooler) albo podstawa raditora slabo sobie radzi z odbieraniem ciepla z malej powierzchni po przekroczeniu pewnej ilosci wydzielania tego ciepla kolego jak masz taką płytę i zaktualizowaleś na najnowszy bios to przypatrz się temperaturą. był bym bardzo wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 musialbym isc dwa pietra wyzej ,nie ja mam ta plyte ,a jej wlasciciel raczej nie da sie namowic na zmiane biosu dobrze ze zabraklo ti4200 bo by kolo forse tylko wydal ma 2500+ ,8KRA2+ i gf2mx na pci i to wszystko do netu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...