Maziczex Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Czy możliwe jest odzyskanie plików (na własną rękę) po 2 lub 3krotnym formatowaniu dysq? Oczywiście po tych formatach byly tam zapisywane dane :( Mam program PC Inspector File Recovery i znalazł część z tych plików (pliki jpg) ale po otworzeniu ich jest PUSTY dokument... PLZZZ HeLp PS. Proszę o możliwie jak naszybszą odpowiedź PS2. MoD'ki wiem ze powiedzie ze to bylo tysiąc razy , ale żadnego konkretnego rozwiązania nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 W domowych warunkach jest to najprawdopodobniej niewykonalne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Kurcze.... Moj chomik zostal rozjechany przez samochod, powieszony, pocwiartowany, spalony a prochy rozrzucone na 4 strony swiata. Czy jest jakas mozliwosc przywrocenia go do zycia? A zeby nie bylo za bardzo OT to sa 3 rozwiazania. Jesli prg do odzyskania danych nie zdzialal nic to: - sciagniej to jeszcze raz - kup szklana kule i wróż kolejne bity - zarob mase pieniedzy i udaj sie do filmy odzyskujacej dane kurcze znowu mi ironicznie wyszlo..... :D:D To moze z innej paki - sprobuj innych prg moze one cos poradza w co ja akurat nie wierze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Zapomnij... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Zapomnij... dokladnie, nie da sie odtworzyc danych na ktore zostaly nagrane jakies nowe dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 No nie wiem czy sie nie da.....podam cos co mi sie wczoraj przydazylo: Ghost mi na hdd (1 partycja 40GB NTFS) zastapil piliki wczesniej utworzonym image'm partycji systemowej (FAT32), przez co oczywiscie sie ostro wkurzylem, ale w sumie to byla moja wina bo w biosie namieszalem niepotrzebnie. Stracilem tym samym 30GB stuffu z BT i muzy brata. Pozniej sformatowalem ten dysk (system plkow NTFS) i probowalem odzyskac utracone rzeczy Get Data Back for NTFS, ale bezskutecznie. Przez ten czas zdazylem go juz niezle zapchac (wielokrotne przenoszenie i kasowanie plikow) i tak mnie naszlo zeby wyprobowac Ontrack Easy Recovery PRO 6.0 i okazalo sie ze znalazl utracone pliki :D Bardzo sprawnie poszlo mu odzyskiwanie i na dodatek nic nie stracilem :D Takze jak widac nie jest to do konca prawdziwe ze nie da sie odzyskac danych ze sformatowanej partycji :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Miales po prostu farta. Sam, ze swoich doswiadczen wiem, ze nawet po jednokrotnym formatowaniu, nigdy nie udalo sie odzyskac 100% danych. Probowalem kilku roznych programow... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Dobra a ja zadam takie pytanie jak zrobić żeby nawet w nasa nie mogli odzyskać danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Dobra a ja zadam takie pytanie jak zrobić żeby nawet w nasa nie mogli odzyskać danychPrzylaczam sie do pytania :lol: :lol: moze nie w nasa ale zeby zaden ten no wiecie nie mogl odczytac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ff1 Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 jesli zalezy komus na tym by nikt nigdy juz nie odzyskal danych z hdd to rozwiazanie jest proste: wez mlot pneumatyczny (wystarczy reczny -byle duzy) i porab TALERZE.Ewentualnie wrzuc dysk do ogniska na dluzszy czas :) Zapewniam ze danych juz nikt nie odzyska ( z naciskiem na NIKT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Dobra a ja zadam takie pytanie jak zrobić żeby nawet w nasa nie mogli odzyskać danychPrzylaczam sie do pytania :lol: :lol: moze nie w nasa ale zeby zaden ten no wiecie nie mogl odczytac :P niektore programy (szczegolnie kryptujace) umozliwiaja definitywne kasowanie pliku, poprzez wielokrotne nagrywanie scisle okreslonych bzdur na miejsce kasowanego pliku, wtedy to juz koniec, niedoodzyskania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Dobra a ja zadam takie pytanie jak zrobić żeby nawet w nasa nie mogli odzyskać danych Bardzo prosto - rozkręć dysk - podłącz do prądu - i do odczytu użyj śrobokręta: efekt murowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Dobra a ja zadam takie pytanie jak zrobić żeby nawet w nasa nie mogli odzyskać danych Bardzo prosto - rozkręć dysk - podłącz do prądu - i do odczytu użyj śrobokręta: efekt murowany dokładnie :) efekt murowany .... nawet nie do odwrócenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Dobra a ja zadam takie pytanie jak zrobić żeby nawet w nasa nie mogli odzyskać danych Bardzo prosto - rozkręć dysk - podłącz do prądu - i do odczytu użyj śrobokręta: efekt murowany dokładnie :) efekt murowany .... nawet nie do odwrócenia :) Nawet ufoludki danych nie odzyskają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...