kikus Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 eh... kupiłem dziś za 200 zł to : I mam duzy problem... podłączam wszytko ale nie chce miec temp. grafy na tym wiec 1 kabelek odłączam... włączam kompa a to mi zaczyna piszczec !! I mryga na panelu "CPU"... Wie ktos moze jak to wszytko popodłącząc bo instrukcja tez kitowo opisuje... poprostu jak nie podłącze (nawet wszystkie) to piszczy starsznie !! Z góry thx za odp ! :) P.S. czy jest jakaś maxymalna najniższa której nie można w dół przekroczyć temp dla proca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 A ja podlacze sie do topiku - Aeorogate II zmiesci sie do obudowy Chiefteca (chodzi o drzwiczki - czy nie beda wadzic o pokretla)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 wiec nie... drzwiczki nie przeszkadzają ale za to sam panel "dziwnie" wchodzi w "sloty" od CDromu itd... nietrzyma się mocno bo ma giętkie boki... ale da się przeżyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 juz wszytko ok... źle podłączałem... panel jest bardzo fajny! Ale czy nie spalą się czujniki temp.? Bo włożyłóem je miedzy radiator a wiatrak w CPU... I boje się że nagle kabelek collera sie odłączy i kicha... ale tak to spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 eh... kupiłem dziś za 200 zł to : I mam duzy problem... podłączam wszytko ale nie chce miec temp. grafy na tym wiec 1 kabelek odłączam... włączam kompa a to mi zaczyna piszczec !! I mryga na panelu "CPU"... Wie ktos moze jak to wszytko popodłącząc bo instrukcja tez kitowo opisuje... poprostu jak nie podłącze (nawet wszystkie) to piszczy starsznie !! Z góry thx za odp ! :) P.S. czy jest jakaś maxymalna najniższa której nie można w dół przekroczyć temp dla proca? O ile wiem, to jak piszczy alarm należy wcisnąć to pokrętełko po prawej stronie - alarm powinien się wyłączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...