tanaka Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 znacie moze adres sklepu z nagrywarkiami scsi bo trzeba zmienic juz wysluzona yamahe 8x4x24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Najszybsze co kupisz na SCSI to Yamaha 16/10/40. Z jakiego miasta jestes, to cos doradze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 8x hoho to i tak szybko :) ja mam Yamahe 2x6x ciekawe czy mozna zmienic firmware. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 chodzi mi o jakis dobry sklep internetowy gdzie moge znalesc napedy scsi moze jakis teac scsi a plextor ? albo na jakiej stronie jest ranking nagrywarek scsi , bylo cos takiego chyba na cdrinfo ale teraz niemoge znalesc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 chodzi mi o jakis dobry sklep internetowy gdzie moge znalesc napedy scsi moze jakis teac scsi a plextor ? albo na jakiej stronie jest ranking nagrywarek scsi , bylo cos takiego chyba na cdrinfo ale teraz niemoge znalesc Plextor i Teac zakończyli produkcjie napędów SCSI na x12 Yamaha na X24 ale robi do najnowszych swoich napędów IDE specjalne przejściówki do podłączenia na magistrali SCSI (ale drogie ponad 250 zł za przejściówke). Jeśli chcesz to napisz na priva to podesle ci cennik:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...