esem Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Mam następujący problem: jeden HDD i dwie partycje NFTS. Pierwsza partycja jest 3.0 - stworzona przez win2k, druga parycja jest 3.1 - stworzona przez winXP. Chcę zmienić rozmiary partycji znanym przepisem ale PM 8.0 spod windy wszystko akceptuje, przystępuje do realizacji i pod DOSem rezygnuje, wyrzucając komunukat: za dużo błędów: jako przyczynę podaje różne wersje partycji NTFS (3.0 i 3.1). No i mam zagwózdkę: Jak z tego wybrnąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Jeśli to nie jest partycja systemowa to sformatuj w Win XP tą ze starszą wersją NTFS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Cytat Jeśli to nie jest partycja systemowa to sformatuj w Win XP tą ze starszą wersją NTFS. Nie używam już winXP: przeszło mi na długo. Na partycji ver. 3.1 (nie jest systemowa ale pozostałością "owczego pędu" do winXP) jest troche danych, powiem, ze nawet cennych. Next please. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Poradziłem sobie: były błędy na dyskach: dziwne, bo to były partycje NFTS. PM8 rulez! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...