mast666 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Problem wygląda następująco: W naszej sieci mamy dwa łacza : 1. 2 Mb/s => od firmy Silesianet 2. 0.5 Mb/s => TPSA Internet DSL Pierwsze jest zatkane kompletnie więc postanowiliśmy się (ja i moi koledzy) dogadać z naszym adminem żeby załatwił nam łącze TYLKO do gier. Na pierwszym łączu pingowało od 300 - 800 na onet. Natomiast na drugim ping od godziny 24-10 wynosi ok 15-60 czyli chyba prawidłowo. Od 10 do 24 ping podkakuje do 100-200 i do tego laguje :/. Straszna kicha :/ Jesteśmy w 5 os na tym półmegabitowym ( każdy nic nie sciaga ). Czym może być spowodowane to przytkanie ? Błagam :/ Chce kiedyś pograć z pingiem 30 bez lagów. !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Na pewno tylko wy na nim jesteście? Zrób jakiegoś tracerouta. Może ktoś ma otwarte zbyt dużo połączeń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mast666 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Muf do mnie po polsku :D Są jakieś programy do sledzenia kto co robi ? Ratuj ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Hehe ja gram z pingiem 100-120 w Q2 i nawet nieźle mi to idzie a co do pytania to nie mam pojęcia Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...