GenghisKhan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a wszystko bedzie dzielone na 7 osob (z czego na max beda 2-3 korzystac) wszystko za 30 zeta/miech jak ja lubie tepse - nie ma lepszej firmy :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a slyszeliscie ze z neostrady 512 mozna wyciagnac 8MBit???? ja bede mial moze ze 4MBit:)))) Ja mam neostrade 256 i wyciągam zawsze 250Kb/s (2MB)albo więcej (jak dobry serwer) Rekord to 800KB/s przy 4 plikach ściąganych z różnych serwerów. Aby to lepiej zobrazować to 40MB sciągam poniżej 4min !! Mamy tą neostrade w sieci LAN dzieloną na 8 osób (kolejne chcą się przyłaczyć), serwer pracuje na Linux Debian (166MMX 32MB RAM). Dziwne jest to, że inny kumpel podniecony transferami w mojej sieci też zamówił neostrade i ma niestety max 25kb/s (czyli zgodnie z tym co pisze w instrukcji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Polecam wszystkim chello! 512kbps! To działa... za jedyne 159 zł w tym pełny pakiet kablówki i jeden miesiąc GRATIS! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a slyszeliscie ze z neostrady 512 mozna wyciagnac 8MBit???? ja bede mial moze ze 4MBit:)))) Ja mam neostrade 256 i wyciągam zawsze 250Kb/s (2MB)albo więcej (jak dobry serwer) Rekord to 800KB/s przy 4 plikach ściąganych z różnych serwerów. Aby to lepiej zobrazować to 40MB sciągam poniżej 4min !! Mamy tą neostrade w sieci LAN dzieloną na 8 osób (kolejne chcą się przyłaczyć), serwer pracuje na Linux Debian (166MMX 32MB RAM). Dziwne jest to, że inny kumpel podniecony transferami w mojej sieci też zamówił neostrade i ma niestety max 25kb/s (czyli zgodnie z tym co pisze w instrukcji). LOL dla ciebie - pisales juz to - a 0.8 mega na min jest niemozliwe na 2mbps - kurde mogles miec tak chwilowo albo z proxy....ale to inna chystoria 40 mega ponizej 4min - to kiepsqo - ja w 5 sciagalem nfs demo - :) a chello niech sie schowa - tylko qrde cos polpak siada w W-wie ostatnio i nie zawsze to neo dziala - ale juz niedlugo bedzie router i bede mial neo na 4mbps - rzeczywisty transfer w graniucach 500kilobajtow na sek:))))) ale to i tak starczy - bo na poczatku mialem miec 8mega - kto wie moze kiedys :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 a slyszeliscie ze z neostrady 512 mozna wyciagnac 8MBit???? ja bede mial moze ze 4MBit:)))) Dziwne jest to, że inny kumpel podniecony transferami w mojej sieci też zamówił neostrade i ma niestety max 25kb/s (czyli zgodnie z tym co pisze w instrukcji).ale jaka on ma neo - bo to co ty podales to jest neo 2Mbps a nie 256kbps!!! mylisz pojecia - a to ze on ma 25 kilo no to moze on miec neo 256kbps - ale takich juz nie montuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 witam mam narazie z tepsy sdi dzielone prze asmaxa ias-660 i kombinuje zeby zrobic neostrade+ albo dsl. Wolałbym dsl wszystko legal itp ale niewiem czy u nas jest [bP] jaka jest roznica miedzy użądeniami i jak się podłacza to i to, jakie są użądenia czym sie ruznia? i czy istnieje jakas przesciowka zeby podlaczyc rj45(neostrada+) zeby weszlo to w np com albo bodajze szeregowy na asmaxie? I co bedzie wdajniejsze asmax ias660, czy asmax br-804 (to juz elegancki do neostrady) czy serwer (PIII 550,128mb ram, dysk 300mega+400mb lub w ostatecznosci poswiece 10gb) THX zza odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...