Hanu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Tak się zmierzam do zmiany boxowego wentyla na coś lepszego, ale nie masówki. Nie mówcie mi więc o Zalmanach ( choć czy aby na pewno wejdzie?). Oczekuję wartościowych sugestii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Nie chcesz Zalman'a, to może Revoltec :?: Link: http://www.4max.com.pl/produkt.asp?id=261 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Wiesz coś na temat tych kostek pamięci dodawanych do niego? To są na BGA czy TSOP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Wiesz coś na temat tych kostek pamięci dodawanych do niego? To są na BGA czy TSOP? Niestety nie, ale i tak są tylko 4 sztuki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Ten revoltec raczej lepszy od standardowego chłodzenia nie będzie...a dodają do niego radiatorki a nie "kostki pamięci" :wink: najefektywniejsze są zestawy z rurą cieplną...dla ambitnych - zamocowanie jakiegoś coolerka od athlona. Dobre chłodzenie(powietrzne) niestety musi mieć swoje gabaryty i nieco ważyć... _________________ 1700+@2646MHz(dlt jiuhb 0313RPMW 1,88V 203x13) :: abit nf7-s rev.2.0 :: 2x256MB OCZ PC3000 :: sapphire r9500@9800pro@380/335 :: chieftec 360W :: Zalman 6000Cu with modified nadmuch :: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Ten revoltec raczej lepszy od standardowego chłodzenia nie będzie...a dodają do niego radiatorki a nie "kostki pamięci" najefektywniejsze są zestawy z rurą cieplną...dla ambitnych - zamocowanie jakiegoś coolerka od athlona. Dobre chłodzenie(powietrzne) niestety musi mieć swoje gabaryty i nieco ważyć...tu sie nie zgodze ze revlotec taki slaby jest http://www.nvision.pl/articles.html?0039-08 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Szczerze mówiąc, zdziwiły mnie wyniki tego testu...nawet bardzo. Dzięki za ten link! _________________ 1700+@2646MHz(dlt jiuhb 0313RPMW 1,88V 203x13) :: abit nf7-s rev.2.0 :: 2x256MB OCZ PC3000 :: sapphire r9500@9800pro@380/335 :: chieftec 360W :: Zalman 6000Cu with modified nadmuch :: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ja wywaliłem tę firmową popierdółe - kupiłem zalmana fb123 za 35zł -wygiołem ramię tak by cooler był równolegle do karty ok 1 cm pod nią - 90x90 na 5v 3x ciszej i 3 x wydajniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 spoko sam mam zamiar go qpic na swojego potworka 8) . a poniewaz chce chlodzic tez pamieci to odpadaja wszelakie wielkie radiatory pokroju zalman czy tt. wciaz sie zastanawiam. moze ktos zna lepsze wyjscie??? lubie cisze ale i wydajnosc zarazem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 boniek_pl - co to za sympatyczna purcelka w Twoim avatarku?? chętnie bym sie z nią blizej zakolegował :lol: :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 pani Adriana Lima :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 hehe zgadza sie :D sliczna prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 my fav... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Czyli generalnie wielkiego wyboru nie ma ponad to co dostępne w siriusie i 4max :cry: Chyba pokombinuję z jakimś coolerem od Athlona.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A może by tak Arctic Cooling Silencer ? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...