bLaSterD Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Mam taki problem... posiadam GF2 GTS Pro(64mb) firmy Prolink Pixelview i... nie wiem czemu moge mu tylko GPU ustawic na 266 (wiecej sie w PowerStripie nie da bo jest koniec skali). Oprocz tego jaką mozna mu ustawic czestotliwos dla DDR'ów bo mi to sie za duzo nie da ( narazie nie mam radiatorów) tylko jakies 430... Ile srednio mozna bez radiatorów dac takim ddrom bo wiem ze tak czy siak to chyba troche mało wytrzymują... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Spróbuj Riva cośtam ruskiej produkcji POMAGA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Lub GeForce Tweak Utility gdzie wartosc wpisuje sie recznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Proponuje Riva Tuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Albo ŚP NV Max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja mam MSi Gf2 Pro (standardowo) 200 jadro 400 pamiec. Maksymalnie stabilnie krece w granicach 250 jadro 490 pamiec. Ale slyszalem ze pixelview nie ida wyzej jak 440 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 w power stripie da sie wiecej. kliknij dwa razy na ikonke chipu i tam wpisz 200 powinie sie zmienic sowak. I tak mozesz az do 540mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Ja mam MSi Gf2 Pro (standardowo) 200 jadro 400 pamiec. Maksymalnie stabilnie krece w granicach 250 jadro 490 pamiec. Ale slyszalem ze pixelview nie ida wyzej jak 440 :( Ida ida sprawdz watek o podkrecaniu GF2Ti jesli jestes zainteresowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Xon - o co chodzi? Jeszcze jako program polecam Rivatunera, NVMax'a. I sprawdz za pomoca sterownikow! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Xon - o co chodzi? Mowilem ze prolink'a mozna podkrecic an wiecej niz 440mhz (pamieci). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Xon - o co chodzi? Mowilem ze prolink'a mozna podkrecic an wiecej niz 440mhz (pamieci). OK, bo nie znalazlem tego watka o ktorego Tobie chodzilo i nie wiedzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...