azyl Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Kiedy strona www.chieftec.com.pl zostanie oficjalnie otwarta? i czy te ceny sa oficjalne, bo jak dla mnie to duza za niskie ... jezeli ktos joz napisal taki topic to bardzo prosze o linka do niego pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 hmm, a www.chieftec.pl ?? :) ja wlasnie tam zawsze lookam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 jak bys nie zauwazyl to wszystko jest za 122 zl wiec nie patrz na ceny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 no wlasnie chodzilo mi o te 122 zl, ale skoro jest ten chieftec.pl to joz wszystko jasne :) dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 :P FumFel_20 co Ciebie tak ubawil HotSwap'owy zasilacz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Mniam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...