zari Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Zastanawiam się własnie nad kupnem monitorka CRT (raczej takiego większego). Stwierdzilem ze mam jakies 1300pln do wydania wiec myslalem o 19-calowym NEC'u na diamondtronie (991SB). Patrze jednak na allegro i juz nie wiem co teraz wybrac bo te aukcje z gateway'ami są bardzo kuszące: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18345581 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=18180293 szczegolnie interesująco wygląda ten pierwszy. Ten model Gateway'a tez jest na Diomondtronie, dają na niego roczek gwarancji i ponoć nigdy nie byl uzywany. Więc co jest nie tak? Kosztuje tylko 1400pln za 22 cale? Na stronce gateway'a pisżą ze w Stanach stoi on po 650 dolców. Nie wierze ze jest to tylko wina tego ze jest to "leżak" (szczególnie ze czas jego lezakowania byl dość krótki - r.prod.2002). Czy ktoś sie juz zetknął z tymi monitorkami z allegro? tzn nie koniecznie z tymi ale z tej wlasnie firmy. Jak sądzicie, warto isc w taki uklad? Bo w sumie : + kineskop Diamondtron + cena (w stosunku do gigantycznej wielkosci) - tylko rok gwarancji Bede wdzieczny za opinie pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 To jest Allegro i nie masz pewnosci, ze sprzet nie byl uzywany. Cena jest dosyc niska, jak na 22'', ale z drugiej strony w miare pewny sprzedajacy... Twoj wybor - Twoje ryzyko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasik Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Kupiłem od tego gościa na Allegro ("ssswolski") monitor dziewiętnastocalowy na kineskopie Trinitron, sprzęt pierwsza klasa a na dodatek pół roku gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 No wlasnie , na ten monitorek gość - ssswolski daje caly rok gwarancji. Moze nie jest i tak zle. Szczególnie ze gość jest z Mińska Maz i moze mi ten monitorek dowieźć za friko, jak bedzie to lipa to poprostu mu odmówie. Wiec jesli chodzi o jakosc towaru to chyba nie mam sie co obawiac ze zostane zrobiony w ... (butelke hehe). Chyba sie jednak na to skusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...