Skocz do zawartości
qbass

Cyfra +/ Cyfrowy Polsat/Czy cos innego?

Rekomendowane odpowiedzi

mnie kruk też straszył, ale ich olałem i się już nie odzywają, a do kumpla nawet wysłali list że niedługo na cmentarzu wyląduje jak nie zapłaci im kasy, najlepsze jest to że ani ja ani kumpel nie wiemy o jaką kasę chodzi, cały ten C+ to <span style="color:red;">[ciach!]</span>nia jakich mało, a kruk robi wymuszenia na ludziach, <span style="color:red;">[ciach!]</span>e cwaniaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie Polsat oferuje programy muzyczne?? Z tego co widze to niebardzo z tym u nich.

Viva polska, mtv france, 102.5 hit channel, onyx tv, sat.tv,zik - moze cos pominalem. Sa tez radia, ale ja nie slucham ;]

Do tego jest jeszcze - DeeJay TV, Count Down TV, Magic TV, VH 1 European, mcm europe i jeszcze jakies tam :D

Najśmieszniesze jest to, że wszystke te kanały muzyczne (łącznie z viva pl) są FTA, czyli niekodowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuu... Mareczek, ta cyfra to musiala Tobie niezle dopiec, ja bez problemu zerwalem z nimi umowe, w sumie calkiem niedawno, dokaldnie w kwietniu, wlasnie z powodu nieuzasadnionych podwyzek abonamentu!!

PS. a prawda jest taka ze wszystkie problemy zaczely sie po polaczeniu cyfry z wizja!!!!! :evil:

Ja nawet w to nie wchodziłem, bo nie chciałem potem mieć problemów. Ale wiem jak znajomi walczyli z C+. A po połączeniu Wizji z Cyfrą+ to dopiero był sajgon. Nawet teraz niektórych to dotyka, zwłaszcza tych, który kupili od byłej Wizji dekodery, lecz nie mają na to już dowodu zakupu. C+ wymaga ich zwrotu, albo równowartości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi