rumun_666 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ...ciulowe foty, więc nie wiem jak z jego poprzednikiem :evil: Hmm z czego wiem to zdjecia dzieli sie na 2 kategorie : dobre i zle... Jakie sa ciulowe ekspercie? N/C .... co do podczepiania sie pod reeda n/c i tak wyraziłem tu swoje zdanie, powiedziałem tylko ze sie z nim zgodze ... Afeen, po twojej budzie widać że lubisz Pomysłowego Dobromira :twisted: P0Z daruj sobie ironie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 dobra panowie, zdecydowalem sie w zasadzie juz na A60 (bo A40 jest niewiele tansze) tylko musze go znalezc w jak najnizszej cenie no i akumulatorki do tego i ladowarka... eh znowu kasa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Afeen, po twojej budzie widać że lubisz Pomysłowego Dobromira :twisted: Hehe, chłopcze takie porównanie dla mnie to komplement. Nie licz na to, że dam ci się sprowokować... :lol: za malutki jesteś... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 dobra panowie, zdecydowalem sie w zasadzie juz na A60 (bo A40 jest niewiele tansze) tylko musze go znalezc w jak najnizszej cenie no i akumulatorki do tego i ladowarka... eh znowu kasa :? akumulatorki, to ok 10zl za sztuke na allegro ofkoz i za 2000mah ofkoz :) zazwyczaj gb, lub durecell, czy jak tio tam sie pisze :) ladowarka...uzywana juz za jakies 30zl :) ja kupilem na allegro ladowarke philipisa 250ma z 2 akumulatorkami 1100 mah za 35 zl :lol: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Rosiu ja zbieram jakies 1500 zlotych na wszystko aparat - 1200 zl akumulatorki + ladowarka 100 zlotych karta 128 - 200 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Rosiu ja zbieram jakies 1500 zlotych na wszystko aparat - 1200 zl akumulatorki + ladowarka 100 zlotych karta 128 - 200 zl hmm nie no aparat mozna kupic za jakies 950pln nowke do tego widzialem 128mb pamieci za jakies 120pln no i akumulatorkii ladowarka, takze mysle ze w jakis 1200 sie wyrobie 8O ja pierdziele mialo byc 800pln :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ...ciulowe foty, więc nie wiem jak z jego poprzednikiem :evil: Hmm z czego wiem to zdjecia dzieli sie na 2 kategorie : dobre i zle... Jakie sa ciulowe ekspercie? N/C .... co do podczepiania sie pod reeda n/c i tak wyraziłem tu swoje zdanie, powiedziałem tylko ze sie z nim zgodze ... Afeen, po twojej budzie widać że lubisz Pomysłowego Dobromira :twisted: P0Z daruj sobie ironie.... No ale co to sa te "ciulowe foty" :D :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Rosiu gdzie w Lublinie widziales a60 po 950 zlotych ?? bo ja jak zwykle bede bral w Media bo mam bony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Rosiu gdzie w Lublinie widziales a60 po 950 zlotych ?? bo ja jak zwykle bede bral w Media bo mam bony nigdzie, mowie o cenach z allegro tam tez jest gwara ale popytam jutro szefa moze mi sprowadzi ten aparacik w dobrej cenie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Afeen, po twojej budzie widać że lubisz Pomysłowego Dobromira :twisted: Hehe, chłopcze takie porównanie dla mnie to komplement. Nie licz na to, że dam ci się sprowokować... :lol: za malutki jesteś... :lol: Prosze o zaprzestanie tej dyskusji. Jezeli nadal uwazacie to za konieczne, to OK, ale tylko na PW ! Jezeli bedziecie nadal kontynuowac na p[ublicznym, nie recze za kursor :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 [...] No ale co to sa te "ciulowe foty" :D :?: :wink: "Ciulowość" wziete z gwary śląskiej. Ciul = penis 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Rosio: zdecydowanie Canon. na www.steves-digicams.com i dpreview.com mozesz porownac fotki z roznych aparatow. z tego co zauwazylem, to a60 robi zdjecia lepsze od 3mpix aparatow konkurencji. tez mam canona, chociaz innego i w zyciu nie zamienilbym go na inna marke. dodatkowy wielki plus to uzycie kart CF, ktore sa 2x tansze od SD (nie mowiac o kartach Memory Stick), tzn. za ta sama cene masz 2x wiecej pamieci. jak zdecydujesz sie na nowy na allegro, polecam sprzedajacego medfoto, od niego kupowalem swoj i 100% w porzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz a mianowicie jak to jestr z ta gwarancja europejska, bo duzo osob pisze na allegro ze nowy aparat i gwara europejska czy to oznacza ze jest BEZPROBLEMOWO respektowana w Polsce, tzn ze wystaczy pojsc do jakiegos serwisu Canona i po sprawie czy to barziej skomplikowane i lepiej doplacic 150 pln i wziac aparat z gwarancja polska BTW co jest wymagane aby canon uznal gwarancje europejska w Polsce, jakas faktura, paragon zakupu za granica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 to chyba oznacza ze mozesz oddac w MM w krajach UE ale chyba nie ma sie co bac byleby nie zepsul ci sie przed przystapieniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Jesli kupujesz z allegro od TIPA to gwarancja najczesciej polega na tym ze jak aparat sie zepsuje to odsylasz do niego, on oddaje na gware w Niemczech czy gdzie tam kupil i jak naprawia to oddaje Tobie. Europejska gwarancja z reguly Polski NIE obejmuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Jesli kupujesz z allegro od TIPA to gwarancja najczesciej polega na tym ze jak aparat sie zepsuje to odsylasz do niego, on oddaje na gware w Niemczech czy gdzie tam kupil i jak naprawia to oddaje Tobie. Europejska gwarancja z reguly Polski NIE obejmuje :/ wlasnie dostalem maila od TIP-a i moze mi przedac za 1120 pln Canona A60 + ladowarka procesorowa + 4szt akum 2200 mAh(wszystko nowe, Canon na 2 letniej gwarancji europejskiej) co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 wyjatkiem jest olympus, ale ktory tip da ci fakture i oplaci clo?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Euro gwarancja nie jest respektowana przez Minolte (do nich dzwonilem) i pewnie przez reszte firm w PL :( Ode mnie - kupuj tego canona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ydobon Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 A co myslicie o takim czyms MediaTech Hypnos MT414 opis tu i tam patrzac w kontekscie przede wszystkim cenna / parametry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Wiec tak CANON a40. sam mam canona a70 i tez kiedys mialem canona a40 a kolezanka ma sony p71 i naprawde roznica jest nieznaczna ale p71 to jest pelen automat dla lajkow co wciskaja i robia zdjecie czasami wychodzi fajnie czasami beznadziejnie i nic na to nie poradzisz. Co do canona pobawisz sie troszke ustawieniami i robisz zdjecie taki jakie chcesz zeby bylo!!! czy jest ciemno czy jest jasno w pokoju czy tez przy pochmurnej pogodzie!!! ja jestem za CANONEM!! bezapelacyjnie!! ale nie mowie ze sony p71 jest zly bo nie jest dla mnie aparat musi byc funkcjonalny nie moze robic zdjec jak tylko mu sie podoba :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 a co do canona a60 nie zastanawiaj sie i bierz ;) ten model w porownaniu z innymi pokazuje swoja klase :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 A co myslicie o takim czyms MediaTech Hypnos MT414 opis tu i tam patrzac w kontekscie przede wszystkim cenna / parametry. Jezeli masz troszke rozsadku to olej szeroka struga cieplego moczu tego producenta exkrementow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...