B3T0N Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 pisalem juz wczesniej , szukalem (duuuzo szukalem na forum) lecz nie znalazlem :cry: :cry: :cry: :cry: zaczynam powatpiewac czy jest taka mozliwosc :( moj problem jest taki : chce wyswietlac na TELEWIZORZE osobny pulpit - tak , aby na monitorze bylo widac jeden pulpit , a na telewizorze drugi pulpit - z osobnymi aplikacjami itp czy wogole to jest mozliwe ??????????? ja juz nie mogeeee :( karta to : Ati 9500 please.....HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 buuu - nikt mi nie pomoze - ide sie pochlastac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jak widze, nie odpuszczasz :lol: Tak wogole mozna cos takiego wykonac? Jak wyobrazasz sobie sterowanie kursorem na dwoch roznych pulpitach tego samego systemu? W jaki sposob bedziesz to przelaczal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jak widze, nie odpuszczasz :lol: Tak wogole mozna cos takiego wykonac? Jak wyobrazasz sobie sterowanie kursorem na dwoch roznych pulpitach tego samego systemu? W jaki sposob bedziesz to przelaczal? wlasnie dlatego pytam na forum :) :) czyli Twoja wypowiedz mnie zaczyna polamywac :) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 cos takiego jest możliwenapewno na G-forsie wiem bo sam probowalem, na redonie nie wiem, ale poszukaj w sterownikach przy ustawieniach obu ekranow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...