yotomeczek Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Jaki ?? Ma być szybki, cichy, czytać wszystko, dobrze rippować muzę, czytać płytki 800 i 870MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 Pioneer 106S - lub pokrewne - rewelacja! 1. układ slot zapewnia doskonałe wyciszenie 2. ładnie ripuje muzyke i filmy 3. co pioneer, to pioneer 4. czyta wszystko 5. bardzo go lubie, a mam go od prawie roku.... ale! - na samym początku ma kłopoty z niektórymi płytkami, po paru dniach mu to mija (dostraja się chyba????) i wsjo gania jak głupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 20 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2002 w pelni popieram powyzszego posta:), jak dvd to tylko pionieer 106, slot in to podstawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 jezeli stawiasz na cene to liteon tez jest niezly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Pioneer i Toshiba !!! Tak szczerze to prawie każde DVD jest dobre ! 8) Samsung poprawił się........ LG ujdzie w tłoku............ Nec bardzo fajny........... Sony jak Sony........... Pioneer rewelacja........ Toshiba też rewelacja........ Reszta to shit ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Ja również mam problem z wyborem DVD. Ja się zastanawiałem nad trzema: LiteOn LTD-163; Pioneer DVD-500M; lub Toshiba SD-M1612 (wszystko BOXy). Który z tych możecie doradzić? Wiadomo chodzi i o jakość i o cene. Szególnie atrakcyjny cenowo jest ten Liteon, ale nic o nim niewiem. Proszę o radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 w pelni popieram powyzszego posta:), jak dvd to tylko pionieer 106, slot in to podstawa :)a jak będziesz używał miniCD (8cm) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Ja również mam problem z wyborem DVD. Ja się zastanawiałem nad trzema: LiteOn LTD-163; Pioneer DVD-500M; lub Toshiba SD-M1612 (wszystko BOXy). Który z tych możecie doradzić? Wiadomo chodzi i o jakość i o cene. Szególnie atrakcyjny cenowo jest ten Liteon, ale nic o nim niewiem. Proszę o radę. 1pioneer najdrozszy, ale najlepszy 2liteon za mala kase dostajemy naprawde dobrej jakoscii dvd 3toshiba nic nadzywczajnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 w pelni popieram powyzszego posta:), jak dvd to tylko pionieer 106, slot in to podstawa :)a jak będziesz używał miniCD (8cm) ? jak najbardziej normalnie, inzynierowie z pioniera to nie sa jakies dzieci http://www.pioneeraus.com.au/multimedia/pr...vd-106s_116.htm zreszta sam go mam, jest naprawde dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 Toshiba SD-M1612 jest bardzo dobrym czytnikem DVD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 21 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2002 w pelni popieram powyzszego posta:), jak dvd to tylko pionieer 106, slot in to podstawa :)a jak będziesz używał miniCD (8cm) ? jak najbardziej normalnie, inzynierowie z pioniera to nie sa jakies dzieci http://www.pioneeraus.com.au/multimedia/pr...vd-106s_116.htm zreszta sam go mam, jest naprawde dobry nie znam się na tym, dzięki za informacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 22 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2002 Toshiba SD-M1612 jest bardzo dobrym czytnikem DVD. Toshiba SD-M1612 NIE jest nawet dobrym czytnikiem bo: - bardzo powolno zrzuca płyty DVD na HDD, - podczas odczytu co jakiś czas najzwyczajniej zatrzymuje się i oglądając film masz sekundowe stop klatki co jakiś czas (efekt zaobserwowany na kilku egzemplarzach, a nie na jednym) - ostatnio zamieniłem go na LG :) Jeśli mam polecić to SONY był najlepszym jaki miałem do tej pory. W Pionierze właśnie denerwuje mnie tylko ten slot-in (kwestia gustu). :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 DVD-ROM posiada blokade regionu uaktywniajaca sie po przekroczeniu limitu pozwalajacego na 4 zmiany. Po uruchomieniu blokady, aby zmienic po raz kolejny region trzeba liczyc sie z modyfikacja, firmware co zrobic mam problem zostalo juz 3 gdzies mozna sciagnac programik czy cos takiego zeby to ominac albo inaczej....... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Ja rowniez polecam Pioniera co do DVD LiteOn'ow to nie wiem bo nie widzialem w akcji (nagrywarki maja b.dobre). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Bierz Pioneera, a LG olej szerokim lukiem, mam ten szajs i od servisanta wiem ze nie jestem jedyny ktory jest z niego "zadowolony" (inaczej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Mam pioneera 106s i 116 są super bierz Pioneera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja mam DVD LG i ma mi odzczytywac plytki CD ze speedem 48x a dziala chyba max na 16X????????? wiec sie pytam czemu??? Musze uzywac nagrywarki TEAC do odczytu ( odczytuje wszystko tylko ze w 24X) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Popieram! Pioneer jest to bardzo trwaly i niezawodny naped. Slot-In mi bardzo odpowiada, poniewaz czysci plyty z kurzu podczas wkladania, jedynym mankamentem jest niemoznosc odczytu pelnych 96-bitowych danych subkanalowych co jest przydatne podczas przegrywania zabezpieczonych plyt, ale z racji tego, ze taka plyta trafi mi sie raz na miesiac to korzystam z nagrywarki. Zaleta jest tez taka, ze naped ten posiada interfejs UDMA/66. Co do Toshiby - potrafi odczytac subkanaly, ale nie mialem stycznosci z tym urzadzeniem, wiec sie nie wypowiem. W kazdym badz razie ja bym bral Pioneer'a, zawsze mozna jeszcze z witryny producenta pobrac progsa do update'u firmware'u pod Windows jak i do spowolnienia napedu w celu jego wyciszenia :D -- Pozdro4All Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...