Gość Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jo Chcę zrzucić pewien film z płytki (płytka to jakaś datex 700mb) ale w jednym miejscu jest tak porysowana że czyta mi ją ze średnią prędkością 2kb/s 8O i po pewnym czasie się wiesza, ale kiedy włącze ten film np: od 10min to wszystko działa dobrze i tutaj pytanie czy da się pominąć ten uszkodzone sektory tej płyty i ściągnąć dany plik od danego momętu :?: Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 poszukaj na cdrinfo.pl, sa takie programy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 CDCheck tym zgrasz cd na hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Hmm prubowałem już BadCopy Pro oraz BulletProof File Copy niestety nic to nie dało zaraz spróbuje z tym CDCheck. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 tym cdchcek zgrywalem plyte ktora miala dziury i zgrala tylko to trwalo troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Popsikaj CDka Pronto CLASSIC, wypoleruj, czesto pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 ja papierem sciernym jade pozniej pata tempo polerska i tez jak nowa, ale tym cdcheck mozna wszystko zgrac nawet jak brakuje tej warstwy odblaskowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...