Prezes_s Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Wreszcie znalazłem kawałek grosza... ... więc proszę poradźcie gdzie najtaniej można dostać na necie duronka 1400. :? Może ktoś miał styczność z duronkiem na ecs k7vza v3. Jak ten duet się kręci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 z ECS-a dużo nie wyciągniesz a co do cen to patrz na www.sirius.pl www.allegro.pl Tam coś znajdziesz zawsze !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jesli to jest ta plyta z sdram i ddram, to mialem taka i na tej plycie bylo max 1600 ale to na pewno bylo przez pamieci bo to w koncu sdramy na ddrach powinno pojsc wyzej, ale nie ma sie co oszukiwac - duzo wyzej nie bedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 w prolinie jest za 165 zl masz tu linka http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...f313430304d485a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ten duronek 1400 jest bardzo fajny, podkręciłem go bez problemu na 1900 na mobo Msi kt7 (kt266A) na 1.5 V więcej narazie pamięci nie pozwalają rock stable :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 jezeli ten ECS na kt333 to na fsb166 puscisz spokojnie ,a wiecej to juz sam musisz sprawdzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Wreszcie znalazłem kawałek grosza... ... więc proszę poradźcie gdzie najtaniej można dostać na necie duronka 1400. :? Może ktoś miał styczność z duronkiem na ecs k7vza v3. Jak ten duet się kręci?? natym ECS-ku to juz duzo nie wyciagniesz, na nim ozna bylo co najwyzej do 145mhz FSB dojechac ,potem juz agp za wysokie no i niewiadomo jak ci beda pamieci sie sprawowac przy podkrecaniu,mialem takiego ecs'a i na tej plytce antek1600xp sie krecil do 1900xp max(czasami przy tym sie wywalal ,ale b. rzadko) ,a sprawdzalem u kolegi na wypasionej mobo (jak na tamte czasy ) i moj antek z moimi pamiatkami brykal na 2000xp spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Dobra, na alegro biorę za około 160 + 6zł przesyłka, tu jest najtaniej(w proline troszkę wiecej przesyłka stoi, a na kasie mi bardzo zależy)... Raz żem widział kogoś na forum z tą płytą i tym duronkiem... niech się odezwie i podzieli się jaki wynik osiągnął... Wreszcie znalazłem kawałek grosza... ... więc proszę poradźcie gdzie najtaniej można dostać na necie duronka 1400. :? Może ktoś miał styczność z duronkiem na ecs k7vza v3. Jak ten duet się kręci?? natym ECS-ku to juz duzo nie wyciagniesz, na nim ozna bylo co najwyzej do 145mhz FSB dojechac ,potem juz agp za wysokie no i niewiadomo jak ci beda pamieci sie sprawowac przy podkrecaniu,mialem takiego ecs'a i na tej plytce antek1600xp sie krecil do 1900xp max(czasami przy tym sie wywalal ,ale b. rzadko) ,a sprawdzalem u kolegi na wypasionej mobo (jak na tamte czasy ) i moj antek z moimi pamiatkami brykal na 2000xp spoko Zamierzam drutmoda zrobić i jechać na min 14x145... 150 też idzie ale tylko z jedną kością, obojętnie którą :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 ja bym jednak sie nie bawil w allegro jak za 20 zl drozej masz z pewnego sklepu i mozesz jeszcze zadzwonic i sie dogadac jaki egzemplaz Ci maja przyslac, na Allegro zawsze moze "cos" nie wyjsc i wtedy moze byc lipa, a 20 zl to nie duzo... takie jest moje zdanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jak kupujesz procesory na allegro to tylko od tego gościa a nazywa sie "krostry" kupowałem swego czasu u niego procesor dla kolegi i mówie ci że robisz z nim najlepszy interes wpłaciłem mu kase na konto rano a popołudniu już procesor został WYSŁANY to jest szybkość i procek który dostałem pięknie się kręci tak jak w opisie aukcji jak procesor to tylko od krostry 100% sprzedawca!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...