Skocz do zawartości
Prezes_s

Kupno duronka

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli to jest ta plyta z sdram i ddram, to mialem taka i na tej plycie bylo max 1600 ale to na pewno bylo przez pamieci bo to w koncu sdramy na ddrach powinno pojsc wyzej, ale nie ma sie co oszukiwac - duzo wyzej nie bedzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie znalazłem kawałek grosza...

... więc proszę poradźcie gdzie najtaniej można dostać na necie duronka 1400.  :? 

Może ktoś miał styczność z duronkiem na ecs k7vza v3. Jak ten duet się kręci??

natym ECS-ku to juz duzo nie wyciagniesz, na nim ozna bylo co najwyzej do 145mhz FSB dojechac ,potem juz agp za wysokie no i niewiadomo jak ci beda pamieci sie sprawowac przy podkrecaniu,mialem takiego ecs'a i na tej plytce antek1600xp sie krecil do 1900xp max(czasami przy tym sie wywalal ,ale b. rzadko) ,a sprawdzalem u kolegi na wypasionej mobo (jak na tamte czasy ) i moj antek z moimi pamiatkami brykal na 2000xp spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, na alegro biorę za około 160 + 6zł przesyłka, tu jest najtaniej(w proline troszkę wiecej przesyłka stoi, a na kasie mi bardzo zależy)...

Raz żem widział kogoś na forum z tą płytą i tym duronkiem... niech się odezwie i podzieli się jaki wynik osiągnął...

Wreszcie znalazłem kawałek grosza...

... więc proszę poradźcie gdzie najtaniej można dostać na necie duronka 1400.  :? 

Może ktoś miał styczność z duronkiem na ecs k7vza v3. Jak ten duet się kręci??

natym ECS-ku to juz duzo nie wyciagniesz, na nim ozna bylo co najwyzej do 145mhz FSB dojechac ,potem juz agp za wysokie no i niewiadomo jak ci beda pamieci sie sprawowac przy podkrecaniu,mialem takiego ecs'a i na tej plytce antek1600xp sie krecil do 1900xp max(czasami przy tym sie wywalal ,ale b. rzadko) ,a sprawdzalem u kolegi na wypasionej mobo (jak na tamte czasy ) i moj antek z moimi pamiatkami brykal na 2000xp spoko

Zamierzam drutmoda zrobić i jechać na min 14x145... 150 też idzie ale tylko z jedną kością, obojętnie którą :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym jednak sie nie bawil w allegro jak za 20 zl drozej masz z pewnego sklepu i mozesz jeszcze zadzwonic i sie dogadac jaki egzemplaz Ci maja przyslac, na Allegro zawsze moze "cos" nie wyjsc i wtedy moze byc lipa, a 20 zl to nie duzo... takie jest moje zdanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupujesz procesory na allegro to tylko od tego gościa a nazywa sie "krostry" kupowałem swego czasu u niego procesor dla kolegi i mówie ci że robisz z nim najlepszy interes wpłaciłem mu kase na konto rano a popołudniu już procesor został WYSŁANY to jest szybkość i procek który dostałem pięknie się kręci tak jak w opisie aukcji jak procesor to tylko od krostry 100% sprzedawca!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...